«Μαύρο» του Ολυμπιακού στην ΕΡΤ: Δεν επέτρεψε δηλώσεις μετά το ντέρμπι ως ένδειξη διαμαρτυρίας

«Μαύρο» του Ολυμπιακού στην ΕΡΤ: Δεν επέτρεψε δηλώσεις μετά το ντέρμπι ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Νίκος Καλαμπάκας 16:33 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 13.10.2024

Ο Ολυμπιακός είδε τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στην έδρα του με σκορ 62-55 σε ένα ματς που στο ημίχρονο οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση για τη μετάδοση της ΕΡΤ, ενώ στο τέλος απαγόρευσαν στις παίκτριές τους να κάνουν δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην A1, σε ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι έγιναν έξαλλοι με τη μετάδοση της ΕΡΤ.

Με τρομερή Σταμολάμπρου πήρε το ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

16:12 - 13.10.2024

Με τρομερή Σταμολάμπρου πήρε το ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με το τελικό 62-55, έχοντας την Σταμολάμπρου σε εκπληκτική ημέρα, αφού σημείωσε 19 πόντους.

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για μετάδοση και «κρίση υπέρ μόνο μίας ομάδας του δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης έφτασε στα όρια του εξευτελισμού», παραλληλίζοντας τη Δημόσια Τηλεόραση με το PAOTV.

Σε αυτά τα πλαίσια, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να απαγορεύσουν στις παίκτριές τους να προβούν σε δηλώσεις, σε μια πράξη διαμαρτυρίας.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Eκτός δωδεκάδας ο Ουίλιαμς-Γκος για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:18 - 13.10.2024

Eκτός δωδεκάδας ο Ουίλιαμς-Γκος για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Μιας και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας τον έθεσε εκτός της εξάδας των ξένων του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη στο ΣΕΦ (13/10, 17:15, ΕΡΤ3).

«Παρακολουθούμε μία πρωτοφανή μεροληπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Γυναικών Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο πρώτο ημίχρονο.

Η μετάδοση και η κρίση υπέρ μόνο μίας ομάδας του δημοσιογράφου της Δημόσιας Τηλεόρασης έφτασε στα όρια του εξευτελισμού.

Ο ρόλος του είναι να μεταφέρει αμερόληπτα τα όσα διαδραματίζονται εντός αγωνιστικού χώρου και όχι να κάνει αξιολογικές διαιτητικές κρίσεις.

Φαίνεται, ότι οι για χρόνια μνημειώδεις «μεταδόσεις» του ΟΑΚΑ πέρασαν και στο κλειστό της Λεωφόρου.

Φαίνεται, πως οι υπάλληλοι της ΕΡΤ ζήλεψαν τις μνημειώδεις «μεταδόσεις» του PAO TV.Ελπίζουμε, πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους «κυρίους» που πληρώνει ο ελληνικός λαός».

Tags: