Οσμάν: «Να είμαστε πνευματικά δυνατοί με τη Φενέρμπαχτσε»
i

©InTime

Οσμάν: «Να είμαστε πνευματικά δυνατοί με τη Φενέρμπαχτσε»

Γιάννης Πάλλας 18:46 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 24.10.2024

Ο Τσεντί Οσμάν αναλύει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (25/10, 20:45) στην Κωνσταντινούπολη

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με απουσίες παικτών (Μήτογλου και Παπαπέτρου) και τον Μάριους Γκριγκόνις να έχει ένα πρόβλημα (μυϊκό σπασμό) στη μέση.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του ξέρουν ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο Τσεντί Οσμάν αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «όπλα» του «τριφυλλιού» στην προσπάθεια για το «διπλό» στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος φόργουορντ εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη, αναφέρθηκε στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αλλά και στον δικό του βαθμό ετοιμότητας.

Οι δηλώσεις του Τσεντί Οσμάν:

Για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: «Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι μία ομάδα με την οποία παίξαμε πέρυσι στο Final-4 και τη σεβόμαστε. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά, να παίξουμε με υπομονή, να είμαστε και πνευματικά δυνατοί και να είμαστε σε ετοιμότητα. Αν τα κάνουμε αυτά, θα κερδίσουμε».

Για το ματς και τη βελτίωσή του μετά και το παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Δεν παίξαμε καλά, αν και είχαμε τις ευκαιρίες μας απέναντι στη Ρεάλ. Μετά τον αγώνα στη Μαδρίτη έχουμε ανταποκριθεί στις προπονήσεις, αλλά και κόντρα στην ΑΕΚ, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο».

Για το γεγονός ότι λόγω απουσιών θα παίξει μαζί με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Χουάντσο είναι ένας φανταστικός παίκτης, τον οποίο τον θυμάμαι από τις μικρές ηλίκιες που παίζαμε αντίπαλοι. Είναι ένας παίκτης που ανοίγει το γήπεδο με το σουτ του και θα είναι ωραίο (σ.σ. που θα παίξουμε μαζί). Σίγουρα, όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνομαστε και θα τα πηγαίνουμε καλύτερα μαζί».

Έντουαρντς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δύσκολο ματς, είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα»
EUROLEAGUE

17:52 - 24.10.2024

Έντουαρντς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δύσκολο ματς, είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα»

Ο Κάρσεν Έντουαρντς μίλησε για τον αγώνα της Μπάγερν κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής (24/10), εκθειάζοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους παρέμεινε στο Μόναχο τη φετινή σεζόν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

ΓΙα το βαθμό ετοιμότητας του: «Βρίσκω σιγα-σιγά τον ρυθμό μου και ατομικά και θέλω να βοηθήσω να έρθει η νίκη».