Ο Οσμάν δεν κρατιέται και ανυπομονεί να φτάσει Αθήνα για τον Παναθηναϊκό AKTOR

O Τσεντί Οσμάν με τη φανέλα των Κάβαλιερς

i

Τσεντί Οσμάν / © IMAGO

Ο Οσμάν δεν κρατιέται και ανυπομονεί να φτάσει Αθήνα για τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ευτυχία Οικονομίδου 19:01 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 08.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν είναι καθ' οδόν για Αθήνα και φαίνεται να ανυπομονεί, όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο «Χ».

Λίγες ώρες απομένουν για την άφιξη του Τσεντί Οσμάν στην Αθήνα, καθώς ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το νέο του μεταγραφικό απόκτημα το βράδυ της Κυριακής (08/09, στις 20:20).

Οι «πράσινοι» εκεί που δεν το περίμενε κανείς άρπαξε μέσα από τα χέρια των... μνηστήρων που καραδοκούσαν και επιθυμούσαν να αποκτήσουν τον πολύπειρο φόργουορντ και τον έκαναν δικό τους ενισχύοντας ακόμη περισσότερο με ποιότητα το ήδη πλήρες ρόστερ τους.

Ο Τούρκος φόργουορντ θα μπει για πρώτη φορά σε κλίμα Παναθηναϊκού και από την Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει δουλειά με τους νέους συμπαίκτες του. Ένας εξ αυτών είναι και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Ο Οσμάν γνωρίζει καλά την Euroleague, καθώς πριν κάνει το... άλμα για το ΝΒΑ αγωνιζόταν στην Αναντολού Εφές. Το καλοκαίρι ήταν στο στόχαστρο τόσο της τουρκικής ομάδας, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως καμία δεν κινήθηκε τόσο αποφασιστικά όσο οι «πράσινοι» που θέλησαν να επενδύσουν στο ταλέντο του, για να ισχυροποιήσουν ένα ήδη πολύ δυνατό ρόστερ.

Ο ίδιος ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού δείχνει να ανυπομονεί για τη νέα πρόκληση, αλλά και για να φορέσει την πράσινη φανέλα ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» ενημερώσεις σχετικά με την πολυαναμενόμενη άφιξή του στην Αθήνα σήμερα.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε όσους τον ακολουθούν πως βρίσκεται στον δρόμο για την πρωτεύουσα της χώρας μας γράφοντας χαρακτηριστικά «Αθήνα» και συνοδεύοντάς αυτή τη λιτή ανάρτηση με ένα αεροπλάνο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!