Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR με την παρουσία του Οσμάν

Τσεντί Οσμάν

Τι κερδίζει ο Παναθηναϊκός AKTOR με την παρουσία του Οσμάν

Γιάννης Πάλλας 17:13 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 07.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν δίνει στον Παναθηναϊκό AKTOR μεγάλη ισχύ στην περιφέρεια καλύπτοντας κάθε αδυναμία

Με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν ο Παναθηναϊκός AKTOR δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι του καθιστώντας πανίσχυρη την περιφέρεια της ομάδας.

Ο Τούρκος φόργουορντ με την σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ (έπαιξε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Σαν Αντόνιο Σπερς) όπου σε 476 παιχνίδια συνολικά είχε 9.3 πόντους μέσο όρο, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ έρχεται για να καλύψει κάθε αδυναμία προσδίδοντας μεγάλη ισχύ στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Τσεντί Οσμάν είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα, σπουδαίος σκόρερ που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται στις θέσεις από «2» μέχρι «4» με την ίδια ευκολία.

Μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στη θέση «3», εκεί όπου την περσινή σεζόν σε πολλά ματς ο Μάριους Γκριγκόνις έδειχνε να έχει προβλήματα με παίκτες όπως επί παραδείγματι ο Μπόνζι Κόλσον στη σειρά με την Μακάμπι, κυρίως λόγω του μεγέθους του και της έλλειψης σκληράδας στην άμυνα.

Ακόμη, όταν στο παρκέ βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο Έλληνας φόργουορντ δεν είναι και ο καλύτερος παίκτης στο να βάλει την μπάλα κάτω και να ντριμπλάρει, όπως και στο περιφερειακό σουτ.

Αυτές τις... ανορθογραφίες στο κομμάτι της τακτικής του Εργκίν Αταμάν έρχεται να εξαφανίσει ο Τσεντί Οσμάν, που αποτελεί ένα «πυρηνικό όπλο» στα χέρια του Τούρκου τεχνικού. Γιατί, πολύ απλά κάνει στο παρκέ αυτά που δεν μπορούν να πετύχουν σε απόλυτο βαθμό ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Πλέον, στο «3», αλλά συνολικά και στην περιφέρεια αποκτήθηκε ένας παίκτης που δίνει άλλη... διάσταση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Τσεντί Οσμάν, που γνωρίζει καλά τον ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης και παιχνιδιού δεν θα έχει κανένα πρόβλημα άμεσης προσαρμογής, καθώς γνωρίζει καλά και τον Εργκίν Αταμάν, ώστε να βοηθήσει από την πρώτη στιγμή την ομάδα.

Ο Τούρκος σούπερ σταρ αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα σ’ ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από ποιότητα και δίνει μέγεθος, πολύ καλό περιφερειακό σουτ (39% από το τρίποντο) και έξυπνο παιχνίδι στην άμυνα σε τρεις θέσεις (από το «2» μέχρι το «4»).

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Τσεντί Οσμάν κι έρχεται άμεσα στην Ελλάδα - Οι λεπτομέρειες του deal
EUROLEAGUE

16:37 - 07.09.2024

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Τσεντί Οσμάν κι έρχεται άμεσα στην Ελλάδα - Οι λεπτομέρειες του deal

Συμβόλαιο μονετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ευρώπης. Οι λεπτομέρειες του deal

Ο Εργκίν Αταμάν ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να αξιοποιήσει το υπερόπλο Οσμάν, ώστε να υλοποιήσει ο Παναθηναϊκός AKTOR τους στόχους του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!