Θλάση ο Καλαϊτζάκης, ατομικό ο Αντετοκούνμπο, πλήρες πρόγραμμα ο Οσμάν (vids)

Θλάση ο Καλαϊτζάκης, ατομικό ο Αντετοκούνμπο, πλήρες πρόγραμμα ο Οσμάν (vids)

Sportal newsroom 16:11 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 12.09.2024

O Τσεντί Οσμάν έκανε την πρώτη του φουλ προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, που... έχασε τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη λόγω θλάσης, ενώ ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζει να ακολουθεί ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, αλλά και συντροφικότητας στο Costa Navarino, το πρόγραμμα του τριημέρου στη Μεσσηνία περιλαμβάνει πλέον και προπονήσεις.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν συναντήθηκαν στις εγκαταστάσεις του κορυφαίου ξενοδοχειακού συγκροτήματος και στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ έγινε μία προπόνηση, στην οποία για πρώτη φορά συμμετείχε στο 100% το νέο μεταγραφικό απόκτημα: Ο Τσεντί Οσμάν.

Εκτός δράσης όμως, έμεινε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος απ' ότι φαίνεται θα χάσει αρκετές προπονήσεις μιας και διαγνώστηκε με θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Αυτός και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος παραμένει στο ατομικό του πρόγραμμα προπονήσεων ήταν οι μόνοι ανενεργοί από την ομαδική δράση των «πρασίνων» για τη Πέμπτη (12/9).

Στο μεταξύ, είχαν προηγηθεί και οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού στα φιλικά που είχαν διεξαχθεί στη Λιουμπλιάνα, με την Τσεντεβίτα και την Αναντολού Εφές, απλώς πλέον στο πρόγραμμα προπονήσεων έχει ενταχθεί ο Τσεντί Οσμάν, ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ανεβάζει τους ρυθμούς τους, ενώ και οι δυο τους μαζί με τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Σλούκα που δεν είχαν παίξει στη Σλοβενία, προετοιμάζονται για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και κυρίως για την πρώτη επίσημη υποχρέωση: To Super Cup, που θα διεξαχθεί 28-29 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο.