Καταπράσινη η πτήση επιστροφής από το Βελιγράδι - Έπαιξε ο ύμνος στο αεροπλάνο!
i

© Intime

Καταπράσινη η πτήση επιστροφής από το Βελιγράδι - Έπαιξε ο ύμνος στο αεροπλάνο!

Ηλίας Λαλιώτης 09:58 - 03.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Καθυστέρηση μιάμισης ώρας στην απογείωση της πτήσης από το Βελιγράδι, υποδοχή με τον ύμνο του Παναθηναϊκού στην ομάδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR επέστρεψε στη βάση της μετά τον θρίαμβο επί της Μακάμπι στο Βελιγράδι και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2, με τον πιλότο του αεροπλάνου που μετέφερε τους «πράσινους» στην Αθήνα να επιφυλάσσει σε όλους μια... καταπράσινη υποδοχή.

Λίγο μετά την επιβίβαση των μελών της αποστολής του «Εξάστερου» στο αεροπλάνο, ο κυβερνήτης έστειλε ένα «καταπράσινο» μήνυμα στους παίκτες του Τριφυλλιού.

«Ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού αισθάνομαι περήφανος και συγκινημένος. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Εύχομαι να γίνει το αντίστοιχο και την επόμενη εβδομάδα και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και πάλι», ανέφερε ο πιλότος στο μήνυμά του σε ελληνικά και αγγλικά, πριν την απογείωση, ενώ λίγο πριν την προσγείωση πρόσθεσε: «να πω καλή επιτυχία και για τον δεύτερο στόχο μας, το ελληνικό πρωτάθλημα. Να μην παραλείψω επίσης να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον Πάρη, έναν άνθρωπο με τον οποίο μεγαλώσαμε, βλέποντάς τον στον πάγκο της ομάδας»

Ύμνοι Γιαννακόπουλου για Κέντρικ Ναν: «Ο καλύτερος ξένος στην ιστορία μετά τον Ντομινίκ!»
EUROLEAGUE

09:43 - 03.05.2024

Ύμνοι Γιαννακόπουλου για Κέντρικ Ναν: «Ο καλύτερος ξένος στην ιστορία μετά τον Ντομινίκ!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του συνολικά για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 4 με τη Μακάμπι και ειδικά για τον Κέντρικ Ναν, τον οποίο θεωρεί «τον καλύτερο ξένο που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα μετά τον Ντομινίκ Ουίλκινς».

Μάλιστα, έπαιξε από τα ηχεία του αεροσκάφους και ο ύμνος του Παναθηναϊκού, ενώ ο πιλότος της πτήσης είχε προμηθευτεί φανέλες για να τις υπογράψουν οι παίκτες.

🔴 ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!