Αποκαλυπτική φωτογραφία: Ο Αταμάν δεν έχει στο κινητό του θήκη του Παναθηναϊκού, αλλά άλλης ομάδας!

Αποκαλυπτική φωτογραφία: Ο Αταμάν δεν έχει στο κινητό του θήκη του Παναθηναϊκού, αλλά άλλης ομάδας!

Γιώργος Γαβριλάκης 15:51 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 21.09.2024

Ένα... μοιραίο πλάνο από τα χέρια του ίδιου του Σαρπ Αταμάν, γιού του προπονητή του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ότι το σχέδιο στη θήκη του κινητού αφορά την τέως ομάδα του πατέρα του και όχι τη νυν.

Η αποκάλυψη έγινε μάλλον κατά λάθος. Όχι βέβαια, ότι ο Σαρπ Αταμάν ήθελε να κρύψει κάτι. Άλλωστε, οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο, δεν καίγονται στην Κόλαση.

Για τον 14χρονο νεαρό και κυρίως για τον πατέρα του, Εργκίν Αταμάν, η Αναντολού Εφές ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο της καριέρας του. Κι όταν αυτό έκλεισε, αφού πρώτα κατακτήθηκε δύο φορές η κορυφή της Ευρώπης με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ήρθε στον Παναθηναϊκό για να βάλει στη συλλογή του, αυτή τη φορά με πράσινη αμφίεση, τη τρίτη δική κούπα της Euroleague και την έβδομη στην ιστορία της ομάδας που καθοδηγεί από το καλοκαίρι του 2023.

«Χείμαρρος» Εργκίν Αταμάν στο Sportal: «Είμαι ο πιο τυχερός προπονητής στην Ευρώπη με την αγάπη που παίρνω - Χωρίς τον Ναν δεν θα είχαμε αυτή την επιτυχία»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:18 - 20.09.2024

«Χείμαρρος» Εργκίν Αταμάν στο Sportal: «Είμαι ο πιο τυχερός προπονητής στην Ευρώπη με την αγάπη που παίρνω - Χωρίς τον Ναν δεν θα είχαμε αυτή την επιτυχία»

Ο Εργκίν Αταμάν οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο του και αναλύει στην κάμερα του Sportal τον τρόπο που θα διαχειριστεί το υπερπλήρες ρόστερ του, αλλά και τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να παραμείνουν στην κορυφή και τη νέα σεζόν.

Ο Σαρπ από την πρώτη μέρα ενσωματώθηκε άρτια στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα και στην... οικογένεια του Παναθηναϊκού. Φοράει παντού και πάντα τα πράσινα. Εμφανίσεις της ομάδας, συλλεκτικά t-shirt και ό,τι έχει στην κατοχή του που συμβολίζει την ομάδα που πλέον δια ζώσης και με πάθος παρακολουθεί και υποστηρίζει. Το παρελθόν του όμως και τα αισθήματά του είναι καταγεγραμμένα στο συνειδητό του, αλλά και στην θήκη του κινητού του!

Σε ένα πλάνο που χρησιμοποίησε ο Σαρπ Αταμάν, στο πρώτο (και μοναδικό μέχρι στιγμή) video που έκανε upload στο κανάλι του στο YouTube βρέθηκε δίπλα στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στο γυμναστήριο του γηπέδου και βιντεοσκοπούσε τη δράση. Μέχρι που πλησίασε έναν καθρέφτη και εκείνος τον... πρόδωσε. Αντικατοπτρίστηκε το είδωλό του και ταυτόχρονα η θήκη του κινητού του.

Πάνω της δεν ήταν κάποιο λογότυπο του Παναθηναϊκού, αλλά η εικόνα του Βασίλιε Μίτσιτς και του Σέιν Λάρκιν, που μαζί με τον πατέρα του καμαρώνουν για την κατάκτηση της Euroleague με την Αναντολού Εφές.