MVP της Stoiximan GBL ο Κώστας Σλούκας!
i

© Intime

MVP της Stoiximan GBL ο Κώστας Σλούκας!

Ευτυχία Οικονομίδου 22:28 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 27.09.2024

Ο Κώστας Σλούκας ψηφίστηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Stoiximan GBL είναι έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν με το πρώτο τεστ να δίνεται στη Ρόδο με το Stoiximan Super Cup το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Μία μέρα πριν το τζάμπολ των ημιτελικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR με τον Άρη και τον Ολυμπιακό με το Περιστέρι στο ξενοδοχείο Rhodes Palace πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για να βραβευθούν οι κορυφαίοι της Greek Basketball League της αγωνιστικής χρονιάς 2023-24 που μας χάρισε πολλές συγκινήσεις.

Επιβεβαίωση Sportal διά στόματος Γαλατσόπουλου: «Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνουμε τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα επόμενα 3 χρόνια»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:00 - 27.09.2024

Επιβεβαίωση Sportal διά στόματος Γαλατσόπουλου: «Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώνουμε τη συμφωνία με την ΕΡΤ για τα επόμενα 3 χρόνια»

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στον Σύνδεσμο για ανάπτυξη του επαγγελματικού μπάσκετ και τόνισε πως η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα επόμενα 3 χρόνια είναι προ των πυλών, όπως είχε αποκαλύψει το Sportal.

MVP της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν αναδείχθηκε ο Κώστας Σλούκας ο οποίος στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου του ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς που με επέλεξαν και με ψήφισαν ως MVP. Είναι πολύ τιμητικό για κάθε αθλητή να παίρνει το βραβείο αυτό. Αν δεν υπήρχε η ομαδική και η συλλογική επιτυχία δεν θα συνέβαινε αυτό. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου γι' αυτή την εκπληκτική χρονιά. Ξεκινάμε τη νέα σεζόν με τους ίδιους υψηλούς στόχους».