Ο Σλούκας.... πατάει γκάζι στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού (vid)

Ο Σλούκας.... πατάει γκάζι στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού (vid)

Sportal newsroom 20:57 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 01.09.2024

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού AKTOR, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να ανεβάζει στροφές.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού διεξάγεται στην Σλοβενία και πιο συγκεκριμένα στην Κράνσκα Γκόρα. Εκεί ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του βάζουν τις βάσεις για τη σεζόν που έρχεται, η οποία περιλαμβάνει πολλές προκλήσεις, σε όλα τα επίπεδα.

Για το λόγο αυτό κάθε μέρα οι ρυθμοί είναι όλο και πιο υψηλοί, με τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και Euroleague να γνωρίζουν πως τη νέα σεζόν θα είναι η ομάδα που θέλει κάθε αντίπαλος κα κερδίσει.

Οι Ισπανοί επιστρέφουν στην υπόθεση «Μπαλτσερόφσκι»: Η Μπασκόνια στη λίστα... αναμονής για τον σέντερ του Παναθηναϊκού
EUROLEAGUE

12:37 - 22.08.2024

Οι Ισπανοί επιστρέφουν στην υπόθεση «Μπαλτσερόφσκι»: Η Μπασκόνια στη λίστα... αναμονής για τον σέντερ του Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο κόουτς Πάμπλο Λάσο θέλει τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στην Μπασκόνια. Αν ο Παναθηναϊκός ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ομέρ Γιουρτσεβέν, τότε ο Πολωνός αναμένεται να διεκδικηθεί από τους Βάσκους, αλλά και από την Μάλαγα.

Ο Κώστας Σλούκας μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του ως παίκτης του «τριφυλλιού» και αναμένεται να ηγηθεί για ακόμα μια φορά. Ο έμπειρος γκαρντ είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας και υπό την επίβλεψη του γυμναστή των «πράσινων», Δημήτρη Πασπαλά, ανεβάζει συνεχώς στροφές, κάτι που συμβαίνει και με τους συμπαίκτες του.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε δουλειά τόσο στο παρκέ, όσο και στο γυμναστήριο, με τον Σλούκα να περνάει αρκετή ώρα στο διάδρομο, κάνοντας ασκήσεις με εντατικό τρέξιμο.

Πάρτε μια γεύση από την προετοιμασία του αρχηγού του Παναθηναϊκού στην Κράνσκα Γκόρα της Σλοβενίας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!