Ο Σλούκας έκανε το δείπνο σε συμπαίκτες και μέλη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη

Ο Σλούκας έκανε το δείπνο σε συμπαίκτες και μέλη του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη

Ηλίας Λαλιώτης 22:49 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 11.10.2024

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, παρέθεσε δείπνο στους συμπαίκτες του, τους προπονητές και το επιτελείο της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα που έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR για την επόμενη εβδομάδα είναι άκρως απαιτητικό και θα βρει τους παίκτες και το σταφ της ομάδας με μια βαλίτσα στο χέρι.

Μετά τη χθεσινή νίκη επί της Μπάγερν στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, οι πράσινοι ταξίδεψαν το πρωί για τη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκαν εκεί, ενόψει της αυριανής (12/10, 17:00) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ κι ενώ ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» σε Παρίσι και Μαδρίτη.

Εκτός προπόνησης και αποστολής έμειναν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος θα είναι ο ξένος που θα μείνει εκτός 12άδας. Ο Τούρκος σέντερ είχε ένα διάστρεμμα τις προηγούμενες ημέρες και ένιωσε ενοχλήσεις μετά το ματς με τη γερμανική ομάδα.

Κανονικά ακολούθησε την αποστολή και προπονήθηκε και ο Τσεντί Οσμάν, παρότι είναι εκτός 7άδας ξένων.

Το βράδυ της Παρασκευής (11/10), μάλιστα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, παρέθεσε δείπνο στους συμπαίκτες του, τους προπονητές και το επιτελείο της ομάδας στο εστιατόριο «Γλυκάνισος» στη Θεσσαλονίκη.

Κάτι που είχε κάνει και την περασμένη σεζόν.