Ο Τζέριαν Γκραντ απολαμβάνει το Costa Navarino (pics)

Τζέριαν Γκραντ

Ο Τζέριαν Γκραντ απολαμβάνει το Costa Navarino (pics)

Ευτυχία Οικονομίδου 16:03 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 11.09.2024

Ο Παναθηναϊκός Aktor βρίσκεται σύσσωμος στο Costa Navarino, ως δώρο του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις περσινές επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα, με τον Τζέριαν Γκραντ να δείχνει ήδη πως το απολαμβάνει.

Ένα διαφορετικό τριήμερο θα περάσει ο Παναθηναϊκός Aktor καθώς σύσσωμη η ομάδα βρίσκεται στο Costa Navarino, για να απολαύσει το δώρο του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις περσινές επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αλλά το κυριότερο να έρθουν ακόμα πιο κοντά, να βάλουν στο κλίμα και τους νέους και να δέσουν ακόμα περισσότερο.

Ήδη το πολυεργαλείο στα χέρια του Εργκίν Αταμάν, ο Τζέριαν Γκραντ, δείχνει να απολαμβάνει τις πρώτες ώρες στο πολυτελές resort δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από τις χαλαρωτικές του στιγμές.

Φυσικά, κατά την παραμονή τους στο γνωστό θέρετρο οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας θα κάνουν δύο προπονήσεις, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου η αποστολή θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Την Κυριακή 15/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου και τη Δευτέρα 16/9 θα κοντραριστούν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (τα ματς θα μεταδοθούν από την Cosmote).

Από το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας δεσπόζει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!