Ο Χουάντσο έκανε την ευχή των γενεθλίων του: «Εύχομαι να κερδίσουμε τον τίτλο του Super Cup» (vid)
i

© PrtScr

Ο Χουάντσο έκανε την ευχή των γενεθλίων του: «Εύχομαι να κερδίσουμε τον τίτλο του Super Cup» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 23:06 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 29.09.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του με την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Stoiximan Super Cup, όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό, ενώ ευχήθηκε να κερδίσει η ομάδα του τον τίτλο.

Η «καρδιά» του ελληνικού μπάσκετ χτυπάει στη Ρόδο όπου φιλοξενείται το Stoiximan Super Cup στο Κλειστό γήπεδο Καλλιθέας με τον Παναθηναϊκό AKTOR, τον Ολυμπιακό, τον Άρη και το Περιστέρι να συμμετέχουν στο πρώτο επίσημο event.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε άνετα (81-68) του Άρη στον πρώτο κατά σειρά ημιτελικό της ημέρας και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup, με κορυφαίο τον Κέντρικ Ναν με 16 πόντους και περίμενε τον αντίπαλό του από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Εκεί, έλαβε χώρα ένα μεγάλο... ντέρμπι, καθώς ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει με δυσκολία το εμπόδιο του Περιστερίου με 79-74 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό για να συναντήσει τον «αιώνιο» αντίπαλο στο καθιερωμένο ραντεβού των δύο ομάδων πριν την έναρξη των υποχρεώσεών τους.

Μετά τη νίκη των «πράσινων» μία τούρτα περίμενε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του καθώς συμπλήρωσε 29 χρόνια ζωής με τους συμπαίκτες του να του κάνουν μία όμορφη έκπληξη. Μάλιστα, η ευχή του Ισπανού φόργουορντ ήταν να κερδίσει η ομάδα του το τρόπαιο του Super Cup. «Εύχομαι αύριο να κερδίσουμε τον τίτλο», είπε χαρακτηριστικά.