Ο Χρήστος Σερέλης στο Sportal: «O Χουάντσο ξεχώρισε - Με τα γκαρντ που έχουμε θα αποκτήσουμε πλεονέκτημα πολλές φορές»
i

© PrtScr

Ο Χρήστος Σερέλης στο Sportal: «O Χουάντσο ξεχώρισε - Με τα γκαρντ που έχουμε θα αποκτήσουμε πλεονέκτημα πολλές φορές»

Ηλίας Λαλιώτης 22:17 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 03.10.2024

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου για την εμφάνιση της ομάδας του, καθώς και για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που ξεχώρισε.

Αποστολή στο Βερολίνο: Ηλίας Λαλιώτης

O Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε με το δεξί τη φετινή σεζόν στην EuroLeague. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν της Άλμπα με 87-77, έχοντας το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά με κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους, το οποίο δεν τους επέτρεψε να διαχειριστούν τις διψήφιες διαφορές που είχαν σε πολλά σημεία του αγώνα. Η

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα του Sportal:

«Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Άλμπα. Δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε να είμαστε προφανώς. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στην επίθεσή μας στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας 45 πόντους και το μυαλό μας νομίζω έμεινε εκεί με την έννοια ότι θεωρούσαμε πως θα σκοράρουμε πολύ εύκολα και στο δεύτερο. Ήμασταν λίγο αφελείς στην επίθεσή μας και μας δημιούργησε πρόβλημα στην άμυνά μας, καθώς φάγαμε αιφνιδιασμούς και χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ τα οποία μας στοίχισαν. Καταφέραμε να πάρουμε το ματς με κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος».

Για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Σίγουρα βοήθησε ο Σλούκας, αλλά πριν από εκείνον είναι ο Χουάντσο που βοήθησε αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά και ο Σλούκας έβαλε σημαντικά σουτ και το σουτ του ήταν από μία τακτική που την είχαμε δουλέψει και περιμέναμε μάλιστα να βγουν περισσότερα τέτοια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Χουάντσο έκανε πράγματα που χρειαζόμασταν εκείνη την στιγμή στην αντεπίθεση της Άλμπα και μας ξεκόλλησε με τα σουτ».

Για το ρόστερ: «Ο Χουάντσο είναι εδώ για δεύτερη χρονιά, είναι σημαντικό γιατί γνωρίζει τι ζητάει ο προπονητής, ξέρει τους συμπαίκτες του. Αυτό μας είχε στοιχίσει λίγο πέρυσι. Νιώθει πολύ καλύτερα, νιώθει πολύ πιο ήρεμος και ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή πρέπει να είναι έτοιμος. Πέρυσι μας πήρε λίγο χρόνο αυτός καθώς μία φορά ένας παίκτης θα έπαιζε πέντε λεπτά και στο επόμενο πενταδάτος. Έχοντας μάλιστα καλά αποδυτήρια και καλή χημεία μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι» και συνέχισε «Είναι πολύ μεγάλο το ρόστερ, είχαμε την απουσία του Ιωάννη τελευταία στιγμή, που τραυματίστηκε. Είχε κάνει τρία φάουλ ο Ντίνος και μπήκε και ο Τσέντι στην θέση 4 που την ξέρει και μπορεί να βοηθήσει και το κομμάτι με τα 3 γκαρντ είναι κάτι που θα το δούμε σίγουρα μέσα στη χρονιά, διότι με τα γκαρντ που έχουμε θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα πολλές φορές παίζοντας στην ίδια πεντάδα».

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός 77-87: Το γνωστό δίδυμο «χτύπησε» ξανά στο Βερολίνο!