Αταμάν: «Ο Ρέινολντς και το… νούμερο 24 ήταν τρομεροί από τον ΠΑΟΚ – Ήμασταν χάλια στην άμυνα»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Ο Ρέινολντς και το… νούμερο 24 ήταν τρομεροί από τον ΠΑΟΚ – Ήμασταν χάλια στην άμυνα»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:12 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 12.10.2024

O Εργκίν Αταμάν ξέρει να... κλέβει την παράσταση με τις δηλώσεις και το ίδιο έκανε και μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι.

Ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαία εμφάνιση στο άδειο «Παλατάκι», αλλά ο εξαιρετικός και σχεδόν... άχαστος Κέντρικ Ναν (27 πόντοι) και τα καθοριστικά καλάθια του Τζέριαν Γκραντ στο τέλος, έδωσαν στον Παναθηναϊκό AKTOR τη νίκη με 96-93.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν συγκράτησε τα λόγια του μετά τη δύσκολη νίκη των «πράσινων», ο οποίος μίλησε για την κακή άμυνα της ομάδας του, ενώ εκθείασε με τον δικό του... τρόπο δύο παίκτες από τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Αρχικά, ο ΠΑΟΚ έκανε τρομερό παιχνίδι, ειδικά ο Ρέινολντς και το νούμερο 24, ήμασταν χάλια στην άμυνα απέναντί τους και μας κέρδιζαν στο 1v1. Αυτό δεν είναι καλό για την άμυνά μας. Στην τελευταία περίοδο βελτιωθήκαμε, ο Ρέινολντς ήταν εκτός 4 φάουλ. Επιστρέψαμε στο ματς, μοιραστήκαμε την μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις και επιστρέψαμε και κερδίσαμε.

Είναι σημαντική νίκη γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε να κερδίζει με το μπάσκετ που έπαιξε, είμαστε κουρασμένοι, είναι λογικό. Κάποιοι παίκτες μας ήταν τραγικοί επιθετικά και αμυντικά ήταν κακή όλη η ομάδα. Οι 3 πόντοι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι λίγοι για εμάς».