Αταμάν: «Δεν παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι» (vid)

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Δεν παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 19:20 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 28.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup απέναντι στον Άρη, τόνισε πως το σημαντικό είναι ο Παναθηναϊκός να παίρνει νίκες ακόμη κι όταν δεν παίζει εξαιρετικό μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε άνετα (81-68) του Άρη στη Ρόδο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Stoiximan Super Cup, όπου θα συναντήσει μία ομάδα εκ των Ολυμπιακού και Περιστερίου, για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Κορυφαίους για τους «πράσινους» ήταν ο Κέντρικ Ναν με 16 πόντους και ο Εργκίν Αταμάν είδε την ομάδα του να ξεπερνάει τις δυσκολίες του πρώτου δεκαλέπτου κόντρα στους Θεσσαλονικείς και να νικά με ευκολία.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Πριν το παιχνίδι μιλήσαμε στα αποδυτήρια, ότι αυτή τη στιγμή ξέρουμε την κατάστασή μας, ακόμα κι αν δεν κάνουμε εξαιρετικό παιχνίδι, είναι σημαντικό να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε το παιχνίδι και τώρα είμαστε οι πρώτοι φιναλίστ. Δεν παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ, αλλά ελέγξαμε το παιχνίδι. Δώσαμε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να παίξουν. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι».