Αταμάν: «Ο Γιουρτσεβέν θα παίξει κανονικά - Το κίνητρο στην EuroLeague είναι διαφορετικό»

Αταμάν: «Ο Γιουρτσεβέν θα παίξει κανονικά - Το κίνητρο στην EuroLeague είναι διαφορετικό»

Ηλίας Λαλιώτης 10:50 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 14.10.2024

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την κατάσταση του Ομέρ Γιουρτσεβέν ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με την εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR στα παιχνίδια της EuroLeague και της Stoiximan GBL.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να ταξιδέψει για τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague στο Παρίσι και τη Μαδρίτη, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρί και τη Ρεάλ αντίστοιχα με τον Εργκίν Αταμάν να παραχωρεί δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR:

«Έχουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει πρώτα να σκεφτούμε την Παρί. Είναι η πρώτη της χρονιά που αγωνίζεται στην EuroLeague και μπορεί να έχασε και τα δύο της παιχνίδια, αλλά έχει δείξει ότι έχει πολλή προοπτική. Έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα κι έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Παίρνουν μερικά εύκολα σουτ που είναι το κλειδί τους στην επίθεση και γι' αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Παρί είναι πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σίγουρα νίκη σε αυτά τα δύο ματς που έχουμε αυτή την εβδομάδα».

«Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι επικίνδυνα και για τους αντιπάλους όλοι οι αγώνες απέναντι στον πρωταθλητή της EuroLeague είναι ξεχωριστοί».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για τον Γιουρτσεβέν: «Ο Ομέρ είναι εντάξει. Χθες έκανε ατομική προπόνηση. Μου είπε ότι νιώθει καλά και πιστεύω πως εκτός απροόπτου στην αποψινή προπόνηση που θα συμμετάσχει με την ομάδα, θα παίξει κανονικά».

«Το κίνητρο στην EuroLeague είναι διαφορετικό. Παίξαμε στο Βερολίνο κάποιες φορές καλά, όπως και στην αναμέτρηση με την Μπάγερν, ενώ στο πρωτάθλημα δεν ήταν το ίδιο. Συνέβη και πέρυσι ειδικά μετά από παιχνίδια Ευρωλίγκας πολλές ομάδες έχουν προβλήματα στα πρωταθλήματά τους. Τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ παίζοντας σε ένα άδειο γήπεδο. Δεν βρήκαμε το κίνητρο και δεν είχαμε καλή παρουσία. Δε νομίζω ότι αυτό, όμως, επηρεάζει τη EuroLeague. Είναι διαφορετικό το κίνητρο. Παίζουμε δύο εκτός έδρας ματς σε μεγάλα γήπεδα στο Παρίσι και στη Μαδρίτη κόντρα σε χιλιάδες ανθρώπους, οπότε πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες θα δείξουν την υπευθυνότητά τους και το κίνητρό τους. Μέρα με τη μέρα πιστεύω ότι η ατομική παρουσία του καθενός θα είναι όλο και καλύτερη».