Γιουρτσεβέν: «Ανυπομονώ για τις… λόμπες του Σλούκα»

Ομέρ Γιουρτσεβέν

i

© Intime

Γιουρτσεβέν: «Ανυπομονώ για τις… λόμπες του Σλούκα»

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν τόνισε πως θα προσαρμοστεί γρήγορα στα ευρωπαϊκά δεδομένα και πως ανυπομονεί να συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR για να περάσει την Τετάρτη (4/9) από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λιουμπλιάνα για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας.

Ο Τούρκος σέντερ είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή που ολοκλήρωσαν οι «πράσινοι», ενισχύοντας ιδανικά την γραμμή των ψηλών, όπου θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον 26χρονο άσο να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (3/9).

Στις δηλώσεις του στην κάμερα του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε τόσο για τον Εργκίν Αταμάν και τον Κώστα Σλούκα, αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Ομέρ Γιουρτσεβέν:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος κυρίως που θα αγωνίζομαι περισσότερο, για την ευκαιρία και πιστεύω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι θα είναι ο μοχλός για να κυριαρχήσουμε. Ξέρω ότι ο coach Αταμάν θέλει να το κάνει. Γενικότερα στο πλαίσιο της επιτυχίας, θέλω να συνεισφέρω στο παρκέ, να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Οι φίλαθλοι μου δείχνουν την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή και είμαι ενθουσιασμένος που θα τους συναντήσω στο γήπεδο. Το κυριότερο πράγμα για το οποίο ανυπομονώ» ανέφερε αρχικά ο Γιουρτσεβέν.

Για το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν: «Πολύ γρήγορα. Το παιχνίδι του είναι σε υψηλό ρυθμό, νομίζω ότι το στυλ του μοιάζει πιο πολύ με εκείνο του ΝΒΑ, από ότι των περισσότερων προπονητών. Παίζει σε μεγάλη ταχύτητα. Αλλά και η ελευθερία που δίνει στους παίκτες του δίνει χώρο στο παρκέ, οπότε είμαι ενθουσιασμένος και για αυτό».

Για την παρουσία του Κώστα Σλούκα: «Ναι, ναι! Έχει περάσει λίγος καιρός, αλλά πιστεύω ότι θα συνδεθούμε. Οπότε ανυπομονώ για τις… λόμπες του και να αγωνιστώ μαζί του».

Για το μήνυμα του στον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR: «Πάμε να κερδίσουμε! Πάμε να το επαναλάβουμε. Ξέρω παιδιά ότι το κάνατε και πέρυσι. Δεν ήμουν εδώ, αλλά είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα να το κάνει ξανά!».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!