Γκραντ: «Δεν είμαστε εκεί που θα βρεθούμε στο τέλος της σεζόν, αλλά βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

Τζέριαν Γκραντ

i

© Intime

Γκραντ: «Δεν είμαστε εκεί που θα βρεθούμε στο τέλος της σεζόν, αλλά βελτιωνόμαστε κάθε μέρα»

Ηλίας Λαλιώτης 11:00 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 14.10.2024

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τζέριαν Γκραντ στις δηλώσεις του πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για το Παρίσι σχετικά με την εικόνα της ομάδας.

Η πρώτη διπλή αγωνιστική υποχρέωση μέσα σε μια εβδομάδα για την EuroLeague έφτασε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR πακέταρε τις... βαλίτσες του και βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/10) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τις back-to-back εκτός έδρας αποστολές του σε Παρίσι και Μαδρίτη, όπου θα αναμετρηθεί με Παρί και Ρεάλ αντίστοιχα.

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο για την εικόνα των «πράσινων» και τη βελτίωση που χρειάζεται ακόμα η ομάδα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό στην EuroLeague. Σε κάθε ματς μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις στην EuroLeague. Πάμε εκεί και θα είμαστε έτοιμοι. Από όσα έχω δει από την Παρί παίζουν αρκετά γρήγορα, πρέπει να επιστρέφουμε στην άμυνα. Πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε. Δεν είμαστε εκεί που θα βρεθούμε στο τέλος της σεζόν, αλλά βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα».