Γκραντ: «Θέλουμε να κάνουμε το repeat» (vid)
i

© PrtScr

Γκραντ: «Θέλουμε να κάνουμε το repeat» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 20:44 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 04.09.2024

Ο Τζέριαν Γκραντ ονειρεύεται την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague back to back με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την προετοιμασία του στη Σλοβενία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο συμπληρώνοντας και τη πέμπτη μέρα των προπονήσεων.

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο μέχρι στιγμής, μιας και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έφτασε στην Αθήνα κι αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις θα ενσωματωθεί στην αποστολή των «πράσινων» για τα φιλικά στη Λιουμπλιάνα.

Στο βίντεο που ανάρτησε το «τριφύλλι» φαίνονται πλάνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού με τους αθλητές των πρασίνων να δείχνουν ενθουσιασμένοι ενόψει της νέας σεζόν. Με τον Τζέριαν Γκραντ να παίρνει το λόγο και να εύχεται να κάνει το repeat με την ομάδα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρέθηκα ξανά με τους συμπαίκτες μου και είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειαστεί. Πραγματικά θέλουμε να κάνουμε το repeat και όλα αρχίζουν τώρα. Αισθάνομαι λίγη κούραση. Πρέπει να επιστρέψουμε σε καλή φόρμα. Όλοι είναι εδώ, δουλεύουν σκληρά και είναι πραγματικά ανταγωνιστικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Μωραΐτης τόνισε: «Πάμε πολύ καλά. Παρόλο που είμαστε λίγα άτομα, κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά. Αρχίζουμε να βρίσκουμε τη χημεία μεταξύ μας. Είναι πολύ καλό που είμαστε η ίδια ομάδα με πέρσι. Έχει ενσωματωθεί πολύ καλά και ο Λορέντζο (Μπράουν). Τώρα περιμένουμε τον Γιούρτσεβεν. Προχωράμε έτσι, πάμε πολύ καλά και ανυπομονούμε για το πρώτο φιλικό».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!