Λεσόρ: «Ήθελα πολύ να ζήσω από μέσα στο παρκέ όλες αυτές τις στιγμές» (vid)

Ματίας Λεσόρ

i

© Intime

Λεσόρ: «Ήθελα πολύ να ζήσω από μέσα στο παρκέ όλες αυτές τις στιγμές» (vid)

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για το πόσο ήθελε να παίξει στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και για την εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR στην ήττα απέναντι στην Παρτίζαν.

Σε μια μαγική και ιστορική βραδιά μπροστά σε 50.000 φιλάθλους στο Καλλιμάρμαρο, ο Παναθηναϊκός AKTOR «λύγισε» από τις απουσίες και ηττήθηκε 64-75 από την Παρτίζαν.

Ο Ματίας Λεσόρ πήρε τον λόγο και μίλησε για τη συμμετοχή του στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και για την τεράστια θέλησή του να αγωνιστεί σε αυτή την ιστορική αναμέτρηση.

Λαμπρή κι αξέχαστη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, «θολή» εμφάνιση που θα ξεχαστεί από τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

00:03 - 22.09.2024

Λαμπρή κι αξέχαστη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, «θολή» εμφάνιση που θα ξεχαστεί από τον Παναθηναϊκό

Σε μια μαγική και ιστορική βραδιά μπροστά σε 50.000 φιλάθλους που τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο, ο Παναθηναϊκός AKTOR «λύγισε» απο τις απουσίες και ηττήθηκε 64-75 από την Παρτιζάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ στην ΕΡΤ:

Για το πόσο ήθελε να παίξει μπροστά σε αυτό το υπερθέαμα: «Ήθελα πολύ να παίξω και να ζήσω την στιγμή, ωστόσο οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να αγωνιστώ παραπάνω. Συμφώνησα με τον κόουτς Αταμάν να παίξω για κάποια λεπτά, προκειμένου να ζήσω από μέσα στο παρκέ όλες αυτές τις στιγμές».

Για την εμπειρία που έζησε μπροστά σε τόσο κόσμο: «Η εμπειρία που ζήσαμε ήταν μοναδική, ενθουσιαστήκαμε όλοι οι παίκτες. Εγώ έχω παίξει ξανά σε ανοιχτό γήπεδο, κάθε καλοκαίρι παίζω σε ανοικτά γήπεδα.»

Για την έκβαση της αναμέτρησης και την ήττα: «Είναι προτιμότερο να χάνεις τώρα που είναι αρχή της σεζόν και να κερδίζεις στα επίσημα παιχνίδια. Για να γίνει αυτό πρέπει ο καθένας να μάθει τον ρόλο του και όλοι πρέπει να συντονιστούμε στην ίδια κατεύθυνση. Έχουμε ακόμα δουλειά είναι ακόμα preseason. Επιτρέπονται τα λάθη, υπάρχει χρόνος για να τα διορθώσουμε».