Μπράουν: «Με βοηθάει πολύ που παίζω δίπλα στον Κώστα Σλούκα»
i

© Intime

Μπράουν: «Με βοηθάει πολύ που παίζω δίπλα στον Κώστα Σλούκα»

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι και τοποθετήθηκε σχετικά με την προσαρμογή του στην ομάδα.

Με φυσιολογικό έλλειμμα ενέργειας παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός AKTOR στο δεύτερο σερί φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Μετά τη χθεσινή άνετη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, οι πράσινοι ηττήθηκαν με 88-75 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρουσιάζοντας αμυντική «αδιαθεσία» και μεγάλη αστοχία.

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν σημειώνοντας 14 πόντους και μοιράζοντας 4 ασίστ. Στις δηλώσεις του μετά την ήττα των «πράσινων» ο νεοαποκτηθής γκαρντ του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για τη συνύπαρξη με τον Κώστα Σλούκα και την άφιξη του Τσέντι Οσμάν και του Ομέρ Γιούρτσεβεν.

«Προσγείωση» από την Μακάμπι για τον νωθρό Παναθηναϊκό, κέρδισε το τουρνουά και τους «νέους»
EUROLEAGUE

21:15 - 16.09.2024

«Προσγείωση» από την Μακάμπι για τον νωθρό Παναθηναϊκό, κέρδισε το τουρνουά και τους «νέους»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν ανέβασε στροφές στο δεύτερο σερί φιλικό του στην Κύπρο, ηττήθηκε με 88-75 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά είχε κορυφαίους τους Λορέντζο Μπράουν, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Τσεντί Οσμάν και κέρδισε το τουρνουά στη διαφορά των πόντων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν:

Για το τι πήγε διαφορετικά σε σχέση με την αναμέτρηση με την Μπάγερν: «Είναι πιο βαριά τα πόδια μας, μετά από δυο συνεχόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι πρέπει όμως να έχουμε καλύτερη επικοινωνία στην άμυνα. Ωστόσο δεδομένης της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε είμαστε μια χαρά. Έχουμε ταχύτητα, θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές και θα αποδώσουμε σαν ομάδα».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Μέχρι στιγμή η προσαρμογή μου είναι πολύ ομαλή. Με βοηθάει πολύ που παίζω δίπλα στον Κώστα Σλούκα, μου δείχνει πολλά πράγματα. Θεωρώ πως έχουμε ταλαντούχα ομάδα».

Για τους Οσμάν και Γιούρτσεβεν: «Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δυο και το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Και οι δυο γνωρίζουν τις συνήθειες του προπονητή. Όσον αφορά τον Γιούρτσεβεν είδαμε και χθες ότι αποτελεί ένα πολύ δυνατό παιδί μέσα στην ρακέτα. Μπορεί να πηδάει ψηλά, μπορεί να τελειώνει τις φάσεις, μπορεί να σκοράρει και από το τρίποντο. Όσον αφορά τον Οσμάν μπορεί να σπρώξει την ομάδα μας στο ανοικτό γήπεδο, να δώσει ρυθμό και παράλληλα μπορεί να πετύχει και τρίποντα».