Ντέιβις: «Επική βραδιά - Το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα»
i

© Intime

Ντέιβις: «Επική βραδιά - Το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα»

Ευτυχία Οικονομίδου 17:19 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 22.09.2024

O Μπράντον Ντέιβις έζησε μία μαγική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και δεν έχασε την ευκαιρία να το εκφράσει και μέσω ανάρτησής του στα social media.

Ο μπασκετικός κόσμος υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού AKTOR που φιλοξένησε την έκτη έκδοση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο σημειώνοντας νέο ρεκόρ πανευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης 42 χιλιάδων θεατών.

Σύσσωμη η οικογένεια του «Τριφυλλιού» ανυπομονούσε για αυτή τη βραδιά και ιδιαίτερα οι παίκτες που βίωσαν για πρώτη φορά στη ζωή τους οι περισσότεροι την εμπειρία ενός παιχνιδιού σε ανοιχτό γήπεδο και φυσικά σε ένα στάδιο που έσπασε το ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα EuroLeague.

«Under the stars», λοιπόν, ή ελληνιστί «Κάτω απ' τα αστέρια», ένα όνομα που συμβολίζει τον επτάστερο Παναθηναϊκό που κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο της EuroLeague τη σεζόν που πέρασε, την πρώτη μάλιστα της... αναμόρφωσης των «πράσινων» και φυσικά όλο το event ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του θρυλικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πέρα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που το απόλαυσαν με την ψυχή τους παρά την ήττα από την Παρτίζαν με 75-64 και οι φιλοξενούμενες ομάδες έζησαν μοναδικές στιγμές. Ένας από αυτούς, ο Μπράντον Ντέιβις της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έμεινε ενθουσιασμένος από όσα αντίκρισε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και μοιράστηκε τις σκέψεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Επική βραδιά παίζοντας κάτω από τα αστέρια. Το να παίζεις μπάσκετ σε ανοιχτό γήπεδο σου ξυπνάει μνήμες. 35χιλ+ οπαδοί, το πρώτο ολυμπιακό γήπεδο στην ιστορία που χτίστηκε το 330 π.Χ. απέναντι στους πρωταθλητές. Το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα! Και είναι μόνο η προετοιμασία».