Οσμάν: «Είναι υπέροχο να είσαι μέλος της ομάδας - Τρομεροί οι οπαδοί»

Τσέντι Όσμαν

i

© Intime

Οσμάν: «Είναι υπέροχο να είσαι μέλος της ομάδας - Τρομεροί οι οπαδοί»

Ευτυχία Οικονομίδου 23:55 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 11.10.2024

Ο Τσέντι Οσμάν μετά την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Μπάγερν έδειξε τον ενθουσιασμό του που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο «πράσινο» κοινό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπήκε φουριόζος στο νέο ΟΑΚΑ και παρότι αγχώθηκε για λίγο, ξεμπέρδεψε άνετα με την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 94-79.

Ο Τσέντι Οσμάν, που υπήρξε καθοριστικός με το... καυτό τρίποντό του στο πρώτο δεκάλεπτο, σε δηλώσεις του μετά το φινάλε της νικηφόρας αναμέτρησης, τόνισε ότι όποτε του δίνεται η ευκαιρία θα είναι έτοιμος και χρειάζεται απλώς λίγο χρόνο να προσαρμοστεί, ενώ πρόσθεσε ότι οι οπαδοί της ομάδας είναι υπέροχοι.

Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Θα είναι δύσκολο το back to back - Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης» (vid)
EUROLEAGUE

23:39 - 10.10.2024

Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Θα είναι δύσκολο το back to back - Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης» (vid)

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (94-79) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague και σημείωσε ότι το back to back θα είναι δύσκολο για το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσέντι Οσμάν:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Νιώθω καλά, νιώθω υπέροχα. Οι προπονητές προσπαθούν να κάνουν rotation, είμαι έτοιμος να παίξω, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος. Ένιωσα καλά στο glass floor. Είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα, υπέροχοι οπαδοί και ανυπομονώ να το ξανακάνω. Είναι υπέροχο να είσαι μέλος της ομάδας. Πάμε ματς με ματς και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος. Είναι διαφορετικό στυλ μπάσκετ το ευρωπαϊκό. Θα πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστώ αλλά έπαιζα κάθε καλοκαίρι στην Εθνική. Γνωρίζω αυτό το μπάσκετ, θα πάρει χρόνο αλλά όλα θα λειτουργήσουν σωστά στο τέλος».