Οσμάν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πάμε και back to back»

Τσεντί Οσμάν

i

© V.STOLIS

Οσμάν: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πάμε και back to back»

Ηλίας Λαλιώτης 21:16 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 08.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR και έδωσε το σύνθημα για το back to back των «πράσινων» στη EuroLeague, ενώ μίλησε και για τη στενή του σχέση με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχτηκε τον Τσεντί Οσμάν στην Αθήνα, καθώς ο Τούρκος φόργουορντ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να ενταχθεί στο ρόστερ του Εργκίν Αταμάν.

Μάλιστα, μετά τις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα, μεταξύ των οποίων ήταν και εκείνη του Sportal, ο 29χρονος άσος φωτογραφήθηκε με τον κόσμο κι έστειλε με μία χειρονομία το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν, προϊδεάζοντας τους φίλους του συλλόγου για την 8η Euroleague σχηματίζοντας τον αριθμό οκτώ με τα χέρια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσεντί Οσμάν:

«Ήταν μία μεγάλη διαδικασία, αλλά μία εύκολη απόφαση για εμένα. Τον ξέρω τον Παναθηναϊκό εδώ και πολλά χρόνια, έχω παίξει κόντρα στην ομάδα. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ο Εργκίν Αταμάν. Ήταν ο προπονητής μου απ' όταν ήμουν παιδί. Υπήρχαν διάφορες ομάδες που βρίσκονταν στο προσκήνιο, όμως μίλησα με τον Αταμάν μερικές φορές κι από εκεί κι έπειτα ήταν εύκολη επιλογή για εμένα. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για το ρόλο μου καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει ακόμη στην Ελλάδα. Θα συναντηθούμε αύριο και θα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε όλα».

«Θέλω το back to back με τον Παναθηναϊκό. Εχουμε μια σπουδαία ομάδα και έκανε καταπληκτική δουλειά πέρσι. H Euroleague είναι ακόμα πιο δύσκολη. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πάμε και back to back. Έβλεπα τη Εuroleague και μου λείπει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά και στο παρκέ».

«Βλέπω κάθε χρόνο την EuroLeague και σίγουρα μου έλειπε και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους καταπληκτικούς μας φιλάθλους. Μίλησα με τον Ομέρ μόλις υπέγραψα γιατί με πήρε τηλέφωνο κι έχουμε πολύ καλές σχέσεις και παίξαμε μαζί στην εθνική Τουρκίας, που είναι φίλος μου. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό».

Στο τέλος για τη δυσκολία να αφήσει το NBA τόνισε: «Είχα κάποιες συζητήσεις με ομάδες στο NBA, όμως υπήρχαν προβλήματα με τη φορολογία κλπ. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να συνεχίσω, εξάλλου έρχομαι σε μια ομάδα με 7 Euroleague που κατέκτησε τη διοργάνωση πέρυσι. Ανυπομονώ».

«Είμαι ενθουσιασμένος. Έχω δει πολλά παιχνίδια και ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι της ομάδας. Έχω λάβει τόσο όμορφα μηνύματα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δε μπορώ να περιμένω να μπω στο παρκέ και να παίξω μπάσκετ. Ξέρω ορισμένες ελληνικές λέξεις. Καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ. Αυτά.».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!