Ο Παναθηναϊκός... ξεμούδιασε στο Costa Navarino: Πρώτη προπόνηση για Οσμάν (vids)
i

printscreen

Ο Παναθηναϊκός... ξεμούδιασε στο Costa Navarino: Πρώτη προπόνηση για Οσμάν (vids)

Sportal newsroom 14:54 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 12.09.2024

Αν και το ταξίδι στη Μεσσηνία έγινε για λόγους... διασκέδασης και ως δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κιόλας στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino. Ατομικό για τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, σε φουλ ρυθμό ο Τσεντί Οσμάν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκληρώνουν σιγά σιγά την τριήμερη παρουσία τους στο φημισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας, Costa Navarino. Η παρουσία τους προγραμματίστηκε και αποτέλεσε κάτι σαν δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τα επιτεύγματα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Έτσι παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν εκεί και πέρασαν ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους. Διασκέδασαν, ανέπτυξαν τις σχέσεις τους, αλλά για να μην... ξεχαστούν, προπονήθηκαν κιόλας.

Στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino υπάρχει σύγχρονο προπονητικό γυμναστήριο και γήπεδο μπάσκετ και εκεί συναντήθηκαν την Πέμπτη το πρωί (12/9) οι παίκτες και οι προπονητές των «πρασίνων». Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Κώστας Αντετοκούνπο και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει μια θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Αντίθετα, η «φρέσκια» μεταγραφική... βόμβα του Παναθηναϊκού, ο Τσεντί Οσμάν έκανε την πρώτη του προπόνηση σε 100% ένταση και ρυθμό.

Στο μεταξύ, είχαν προηγηθεί και οι δύο νίκες στα φιλικά που είχαν διεξαχθεί στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, με την Τσεντεβίτα και την Αναντολού Εφές, απλώς πλέον στο πρόγραμμα προπονήσεων έχει ενταχθεί ο Τσεντί Οσμάν, ο Ομέρ Γιουρτσεβέν ανεβάζει τους ρυθμούς τους, ενώ και οι δυο τους μαζί με τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Σλούκα που δεν είχαν παίξει στη Σλοβενία προετοιμάζονται για ΄το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και στην πρώτη επίσημη υποχρέωση: To Super Cup, που θα διεξαχθεί 28-29 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο.