Οι εικόνες από το ανανεωμένο και «πράσινο» ΟΑΚΑ (gallery)
i

© Intime

Οι εικόνες από το ανανεωμένο και «πράσινο» ΟΑΚΑ (gallery)

Ευτυχία Οικονομίδου 20:08 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 10.10.2024

Οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ προκαλούν... δέος και δημιουργούν τρομερές προσδοκίες σε όσους θα βρεθούν στα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει και με κάθε επισημότητα το πιο ανανεωμένο και εντυπωσιακό γήπεδο στην Ευρώπη, καθώς με την ανακαίνιση του κλειστού του ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι των «πράσινων» πρόκειται να ζουν μία ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Το υπέρλαμπρο ΟΑΚΑ της νέας εποχής άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί για πρώτη φορά τον κόσμο του στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου στις 21:15, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Μάλιστα, η ανακαίνιση του κλειστού φαίνεται τόσο από το εξωτερικό του, όσο φυσικά και από το εντυπωσιακό εσωτερικό του.

Το Glass floor μπήκε σε λειτουργία και οι παίκτες του Παναθηναϊκου δεν πίστευαν στα μάτια τους (vids)
EUROLEAGUE

13:54 - 10.10.2024

Το Glass floor μπήκε σε λειτουργία και οι παίκτες του Παναθηναϊκου δεν πίστευαν στα μάτια τους (vids)

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15) παίζει για πρώτη φορά στην έδρα του και πάνω στο Glassloor του ΟΑΚΑ και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ οι παίκτες των «πρασίνων» περπάτησαν και πειραματίστηκαν, με τα φώτα της εγκατάστασης του δαπέδου ανοιχτά και σε πλήρη λειτουργία.

Από το εντυπωσιακό glass floor με τις συνεχείς αλλαγές εικόνων στο δάπεδο, όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR και η εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα θα πατάνε σε γυαλί και όχι σε παρκέ ως η δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη μετά την Μπάγερν που εισήγαγε πρώτη την καινοτομία, μέχρι τα νέα scoreboards τον μοναδικό led φωτισμό, τα καταπράσινα καθίσματα, αλλά και τα φωτορυθμικά που τοποθετήθηκαν τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό βάζοντας όλους τους φιλάθλους σε γιορτινό κλίμα με το που αντικρίσουν το γήπεδο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Φυσικά στοιχείο που έκλεψε, την παράσταση ήταν το άγαλμα που υποδέχεται τον κόσμο στη θύρα των VIP, που δεν είναι άλλο από αυτό του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου, του Παύλου Γιαννακόπουλου.