Οι πρώτες εικόνες από την τοποθέτηση του Glassfloor - Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα έργα και στο ΟΑΚΑ (vid)
i

printscreen

Οι πρώτες εικόνες από την τοποθέτηση του Glassfloor - Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα έργα και στο ΟΑΚΑ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:18 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 21.09.2024

Στο ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σιγά σιγά ολοκληρώνει τα έργα και ο ΑΝΤ1 προσέφερε τις πρώτες εικόνες από την τοποθέτηση του εντυπωσιακού Glassfloor, πάνω στο οποίο θα παίζουν τη νέα σεζόν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Πέραν από τη δράση του αγωνιστικού τμήματος του Παναθηναϊκού, με τα φιλικά και τις προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, «φωτιά» έχει πάρει και το εργατικό δυναμικό που ετοιμάζει και προετοιμάζει τους χώρους που θα... λάμψουν σύντομα οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Κι ενώ το Καλλιμάρμαρο έχει ήδη πάρει μία έντονη πράσινη απόχρωση και το βράδυ του Σαββάτου (21/9) θα φιλοξενήσει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στην φυσική έδρα της ομάδας αυξάνονται κι εκεί οι... κατασκευαστικοί ρυθμοί.

Στο ΟΑΚΑ, είναι γνωστό εδώ και καιρό πως θα τοποθετηθεί το πρωτοποριακό LED Glassfloor που στοίχησε 3,2 εκατομμύρια ευρώ στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει η εγκατάστασή του και ο ΑΝΤ1, μέσω της εκπομπής Weekenders, παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

To συνολικό κόστος της ανακαίνισης στο ΟΑΚΑ, αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει αναβαθμίσεις από τις καρέκλες, μέχρι και την οροφή του γηπέδου, το σύνολο των εσωτερικών χώρων και των εξωτερικών, αλλά και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία της δια ζώσης θέασης των αγώνων.

Όσον αφορά στο Glassfloor, ο Παναθηναϊκός από τα μέσα του καλοκαιριού είχε αγοράσει από την γερμανική εταιρία ASB που κατέχει την πατέντα και έχει προμηθεύσει την FIBA για διοργανώσεις της και την Μπάγερν Μονάχου, που επίσης έχει εγκαταστήσει το τεχνολογικό επίτευγμα στη δική της έδρα (BMW Arena). Πλέον είναι δεδομένο πως το χρονοδιάγραμμα των έργων είναι εξασφαλισμένο και στις αρχές του Οκτώβρη, με την έναρξη της Euroleague (3/9), οι «πράσινοι» στα εντός έδρας ματς θα πατάνε πάνω σε... γυαλί και όχι σε ξύλινο παρκέ.