Όλα έτοιμα στο ΟΑΚΑ για το ιστορικό πρώτο τζάμπολ της νέας εποχής – Οι αλλαγές που έχουν γίνει

Όλα έτοιμα στο ΟΑΚΑ για το ιστορικό πρώτο τζάμπολ της νέας εποχής – Οι αλλαγές που έχουν γίνει

Ηλίας Λαλιώτης 15:50 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 08.10.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχθεί στο εντυπωσιακό νέο ΟΑΚΑ την Μπάγερν Μονάχου και ήδη έγινε η πρώτη γενική πρόβα για τον ιστορικό αγώνα της νέας εποχής.

Η αντίστροφη μέτρηση για μια ακόμα ιστορική βραδιά στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ φτάνει προς το τέλος της.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Πέμπτη (10/10, 21:15) την Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «σπίτι» της ομάδας.

Το βράδυ της Δευτέρας (7/10) πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική πρόβα ενόψει του πρώτου τζάμπολ στο εντυπωσιακό νέο ΟΑΚΑ! Σε ένα ματς που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής, μιας και το γήπεδο είναι πλέον έτοιμο προς παράδοση, καθώς το επόμενο 24ωρο θα μπουν οι τελευταίες πινελιές από τους υπεύθυνους.

Ο κόσμος είναι λογικό να ανυπομονεί για όσα θα αντικρύσει στο νέο ΟΑΚΑ και δικαίως, μιας και οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές.

Το νέο glass floor έχει ήδη τοποθετηθεί και είναι φαντασμαγορικό. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που θα έχει μόνιμα ένα τέτοιο υπερσύγχρονο «παρκέ» στο γήπεδό της.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ έχει αλλάξει πλήρως με τα πράσινα καθίσματα αλλά και τα led που έχουν τοποθετηθεί στις κολόνες του γηπέδου αλλά και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος. Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί καινούργια scoreboard, ενώ και το νέο cube είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Ανακαινισμένο είναι και το vip lounge, ενώ τα βλέμματα θα τραβήξουν δεδομένα και οι νέες σουίτες που έχουν δημιουργηθεί.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν ανακαινιστεί πλήρως, έχει γίνει και η στεγανοποίηση της οροφής, ενώ οι ροές του κόσμου στις θύρες έχουν ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως με αποτέλεσμα η είσοδος και η έξοδός τους να είναι πιο σύντομη.

Το νέο ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του - Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Μπάγερν
EUROLEAGUE

12:54 - 07.10.2024

Το νέο ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του - Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Μπάγερν

Στη διάθεση των φιλάθλων του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού AKTOR τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα γίνει στο νέο, ανακαινισμένο και υπέρλαμπρο ΟΑΚΑ.

Τέλος, έχουν μπει food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου, ώστε οι φίλαθλοι να έχουν μεγαλύτερη άνεση και να μην χρειάζεται να μετακινούνται.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό AKTOR είναι εδώ και το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τον κόσμο του!