Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία

Ευτυχία Οικονομίδου 21:14 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 30.08.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη Σλοβενία την Παρασκευή (30/08).

Ώρα προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε την πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας σεζόν στο βοηθητικό κλειστό του ΟΑΚΑ και το πρόγραμμα της Παρασκευής ήταν γεμάτο, καθώς περιλάμβανε ταξίδι.

Οι «πράσινοι» αναχώρησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής για την Σλοβενία, όπου θα μεταβούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος Παναθηναϊκός θα «χτιστεί» στην Κράνσκα Γκόρα, ενώ στη συνέχεια το «τριφύλλι» θα δώσει μια σειρά από δυνατά φιλικά, στα οποία θα μετρήσει τις δυνάμεις του με αντιπάλους υψηλού επιπέδου.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί σλοβένικου εδάφους με τον Εργκίν Αταμάν να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός των Ματίας Λεσόρ, Κέντρικ Ναν, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια, Κώστα Αντετοκούνμπο, που έμεινε στην Ελλάδα για τον γάμο του Γιάννη και φυσικά του Ομέρ Γιουρτσεβέν που ανακοινώθηκε σήμερα από τους «πράσινους» και αναμένεται να ενσωματωθεί μαζί με τους υπόλοιπους από την ερχόμενη εβδομάδα στην αποστολή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!