Τα προγνωστικά του ΑΟ Μυκόνου για τον τελικό του Super Cup: Τι προέβλεψε ο Μάντζαρης; (vid)

Βαγγέλης Μάντζαρης

i

© Intime

Τα προγνωστικά του ΑΟ Μυκόνου για τον τελικό του Super Cup: Τι προέβλεψε ο Μάντζαρης; (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 17:37 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 29.09.2024

Ο ΑΟ Μυκόνου έχει αδιαμφισβήτητα τα πιο... fun social media και δεν γινόταν να απέχει από το μεγαλύτερο ελληνικό μπασκετικό γεγονός του Σαββατοκύριακου, τον τελικό του Stoiximan Super Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό με τους παίκτες να δίνουν τις δικές τους προβλέψεις.

Μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι ο ΑΟ Μυκόνου έχει τον καλύτερο διαχειριστή πίσω από τους λογαριασμούς της ομάδας στα social media; Σίγουρα όχι και ξέρει κάθε φορά να κλέβει την παράσταση με τα ευφάνταστα tweets.

Αυτή τη φορά το θέμα... συζήτησης ήταν φυσικά ο τελικός του Stoiximan Super Cup με το event να κορυφώνεται σε ένα άλλο νησί τη Ρόδο, όμως η Μύκονος κατάφερε με τον δικό της τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό σε ένα κλασσικό «αιώνιο» ντέρμπι το βράδυ της Κυριακής (29/09, 20:30) για να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν πριν ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους σε πρωτάθλημα και EuroLeague.

Έτσι ο ΑΟ Μυκόνου πήρε τη σκυτάλη και έβαλε τους παίκτες του στη διαδικασία να προβλέψουν τον νικητή του ντέρμπι «αιωνίων» στο «σμαραγδένιο» νησί, μιας και πρόκειται για το πρώτο επίσημο τεστ των δύο ομάδων.

Όλοι οι παίκτες έδωσαν τις προβλέψεις τους με του Βαγγέλη Μάντζαρη να είναι αυτή που ξεχωρίζει στην αρχή του βίντεο. Ο 34χρονος γκαρντ που αγωνιζόταν για τους ερυθρόλευκους επί 8 χρόνια (2011-2019) δε γινόταν να μην επιλέξει την ομάδα της καρδιάς του. Οι υπόλοιποι συμπαίκτες του μετέτρεψαν την επιλογή σε ντέρμπι με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στον... πόντο υπέρ του Ολυμπιακού με τελικό σκορ 6-7.