Απίστευτο: 12 τη νύχτα περισσότεροι από 200.000 Παναθηναϊκοί περίμεναν για εισιτήριο του Game 5

ΟΑΚΑ

Απίστευτο: 12 τη νύχτα περισσότεροι από 200.000 Παναθηναϊκοί περίμεναν για εισιτήριο του Game 5

Sportal newsroom 00:11 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:33 - 13.06.2024

Τα εισιτήρια για το Game 5 της σειράς των τελικών της Sotiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κυκλοφόρησαν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πάνω από 200.000 φίλοι του τριφυλλιού μπήκαν στην αναμονή.

Η ισορροπία ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (12/6). Τότε που ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και έστειλε τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League στο πέμπτο ματς, που θα είναι και το τελευταίο της χρονιάς. Καθώς αυτό θα προσφέρει στον πρωταθλητή του 2024 την στέψη του.

Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 2-2 και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν απωλέσει από το πρώτο ματς των δύο «αιωνίων» και την Παρασκευή 14 Ιουνίου, ώρα 21:15, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ, τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αυτό θα είναι το τελευταίο και το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς!

Λίγα λεπτά μετά το μπρέικ του Τριφυλλιού στο ΣΕΦ, η «πράσινη» ΚΑΕ έκανε γνωστό πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Game 5 και σε λίγα δευτερόλεπτα πάνω από 200.000 φίλοι του τριφυλλιού ήταν στην αναμονή.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω μίας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της στα social media ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να είναι όλοι εκεί και απ' ότι φαίνεται η επιθυμία της θα γίνει πράξη, με το sold out να είναι θέμα χρόνου.

Η ανάρτηση του Τριφυλλιού

«Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, σας θελουμε ΟΛΟΥΣ εκεί!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό (14/6, 21:15) του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος κρίνεται στο ΟΑΚΑ… Κλείσε τη θέση σου και πάμε μαζί να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου».