Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν

Γκος - Σλούκας

i

© Intime

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:47 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 21.08.2024

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποτελούν δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν τις ελληνικές ομάδες ως το πρώτο και το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα!

 Η Ευρωλίγκα ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου, με το μεγάλο ερώτημα να είναι ένα: Ποιος θα σηκώσει τον Μάιο το βαρύτιμο τρόπαιο;

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατέκτησε την Ευρωλίγκα στο Βερολίνο τον Μάιο του 2024, κράτησε τον κορμό του και ενισχύθηκε στην περιφέρεια με τον Λορέντζο Μπράουν, ενώ στους ψηλούς, όπως όλα δείχνουν, θα προστεθεί και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Έργκίν Αταμάν

Από την άλλη ο Ολυμπιακός επίσης κράτησε τον κορμό του, κάνοντας παράλληλα και ποιοτικές προσθήκες. Μάλιστα μια εξ αυτών αποτέλεσε και την κορυφαία μεταγραφή  ολόκληρης της Ευρώπης, με τον Σάσα Βεζένκοφ να πιάνει ξανά λιμάνι και να επιστρέφει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Από την άλλη, στον Ολυμπιακό επέστρεψε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ αποκτήθηκαν επίσης οι Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ

Οι παραπάνω κινήσεις έχουν δημιουργήσει ενθουσιασμό στον κόσμο και των μεν και των δε, ενώ έχουν αναγκάσει και τις στοιχηματικές εταιρίες να δώσουν μεγάλη βάση σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Για τον Παναθηναϊκό είναι χαρακτηριστικό πως σε όλες τις στοιχηματικές έχει την πρώτη θέση στα φαβορί, με τις αποδόσεις να ξεκινούν από 4.50 και να φτάνουν μέχρι και 5.00.

Από εκεί και πέρα όμως, τα ελληνικά χρώματα έχουν εκπροσώπηση και στην δεύτερη θέση, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε πολλές στοιχηματικές στην δεύτερη θέση. Η απόδοση σχετικά με την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό ξεκινά από το 5.00 και φτάνει μέχρι και το 6.00.

Όπως καταλαβαίνετε εύκολα, λοιπόν, οι σπουδαίες κινήσεις που έκαναν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είανι λογικό πως έχουν κινητοποιήσει την στοιχηματικές εταιρίες. Δεν μένει βέβαια μόνο εκεί το θέμα, καθώς και οι άλλες ομάδες, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια που να έχει κάνει τόσο ποιοτικές και ουσιαστικές κινήσεις όσο οι δύο ελληνικές, ξέρουν πως εάν θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «Αιωνίων».

Μένει να δούμε εάν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες και φτάσουν μέχρι το Final 4, ώστε να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρωλίγκα. Περισσότερα όμως για αυτό θα ξέρουμε όταν ξεκινήσει η σεζόν και θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις δύο ομάδες και το μπάσκετ τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!