Ένταση στο φινάλε του αγώνα - Παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντάλλαξαν... κουβέντες

Ένταση στο φινάλε του αγώνα - Παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αντάλλαξαν... κουβέντες

Sportal newsroom 23:17 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 10.06.2024

Στην συνάντησή τους λίγο πριν μπουν στην φυσούνα για να αποχωρήσουν από τη σάλα του ΟΑΚΑ παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μια κάποια ένταση, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν εκνευρισμένος, αλλά τελικά το επεισόδιο ολοκληρώθηκε χωρίς... παρατράγουδα.

Με το που ολοκληρώθηκε ο τρίτος τελικός της Stoiximan Basket League και ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στη σειρά με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο κέντρο του γηπέδου κι ενώ βάδιζαν προς την έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο.

Εκείνη τη στιγμή άρχισε να δημιουργείται μία μικρής κλίμακας ένταση. Οι πρωταγωνιστές των αντιμάχων αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και ειδικά ο Κώστας Αντετοκούνμπο φάνηκε πως είχε... παρεξηγηθεί. Κατευθύνθηκε με μία δόση απειλής προς τους παίκτες των «ερυθρολεύκων», αλλά τελικά μπήκαν στη μέση οι ψύχραιμοι και το επεισόδιο έληξε πριν ουσιαστικά ξεκινήσει.

Μπαρτζώκας: «Εγώ δε θα είμαι ο κλασικός γραφικός όπως κάνουν άλλοι να μιλάω για διαιτησία»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:12 - 10.06.2024

Μπαρτζώκας: «Εγώ δε θα είμαι ο κλασικός γραφικός όπως κάνουν άλλοι να μιλάω για διαιτησία»

Ο ΓΙώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό και Game 3 των τελικών, με τον προπονητή των Ερυθρόλευκων να τονίζει ότι δεν έχει διάθεση να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία.

Γενικά η σειρά των τελικών έχει πολύ ένταση, παράπονα για τη διαιτησία, κόντρες μεταξύ των δύο παικτών, αλλά και ανάμεσα σε παίκτες και προπονητές των δύο αντιμάχων. Θυμίζουμε πως στο Game 2 ο Εργκίν Αταμάν είχε... θέμα με τον Αϊζέια Κάνααν, ο οποίος τσακώθηκε και με τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πρέπει να απολογηθεί στον αθλητικό εισαγγελέα για τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα και την φρασεολογία που χρησιμοποίησε στην κριτική του για τους διαιτητές.

🔴 Ναν και Λεσόρ κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναϊκό και επιστροφή στο ΣΕΦ για τη μάχη του τίτλου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!