Στέψη στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό AKTOR ή Ολυμπιακό

Μιλουτίνοφ - Λεσόρ

i

© Intime

Στέψη στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό AKTOR ή Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 08:52 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.06.2024

Τα ψέματα τελειώνουν το βράδυ της Παρασκευής 14/6. Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της φετινής Basket League και ο νικητής θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2023-24!

Στο ΟΑΚΑ παίζεται η τελευταία πράξη του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, αφού το βράδυ της Παρασκευής (24/6, 21.15, ΕΡΤ3 και Sportal.gr) ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πέμπτο ματς της σειράς των τελικών τους.

Ο νικητής θα είναι και αυτός που θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή, έπειτα από μι καθηλωτική σειρά αγώνων. Οι Πειραιώτες έκαναν break στο πρώτο ματς της σειράς στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο τέταρτο ματς του ΣΕΦ και πλέον άπαντες περιμένουν το αποψινό βράδυ, προκειμένου να μάθουν ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει το πρωτάθλημα.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα δώσει θέση ξένουν στον Βιλντόζα ή τον Μπαλτσερόφκσι.

Αντίθετα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει καθόλου στη σειρά τον Μουστάφα Φαλ, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν έχει πατήσει παρκέ από τους ημιτελικούς!

Διαιτητές θα είναι οι Γιώργος Πουρσανίδης, Ηλίας Καρπάνος και Γιώργος Κατραχούρας, οι οποίοι ορίστηκαν από την ΚΕΔ και τα ονόματά τους δεν προέκυψαν ύστερα από κλήρωση.