Στέψη ή μια ζαριά ακόμη...

Μιλουτίνοφ - Λεσόρ

i

© Intime

Στέψη ή μια ζαριά ακόμη...

Νίκος Καλαμπάκας 08:51 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 10.06.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της σειράς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα με 2-0 και με νίκη «καθαρίζουν» το πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει μια ακόμα ζαριά...

Στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται απόψε το βράδυ η μάχη για το πρωτάθλημα Ελλάδος στο μπάσκετ. Εκεί, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στη σειρά προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει, την ώρα που ο Ολυμπιακός θέλει μια νίκη για να κάνει το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ.

Μια σειρά την οποία έχουν δυναμιτίσει τα γεγονότα από τον δεύτερο τελικό, συνεχίζεται απόψε το βράδυ (21.15, ΕΡΤ3, Sportal.gr) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν έχει την πολυτέλεια της ήττας και μοναδικός στόχος στο μυαλό όλων είναι η νίκη που θα φέρει τη σειρά σε 4ο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά το τι θα πρέπει να αποφύγουν για να μην έχει το ματς την τύχη των δύο προηγούμενων αγώνων. Η ομάδα δεν έχει προβλήματα τραυματισμού και αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Τούρκος κόουτς θα χρησιμοποιήσει το βράδυ τον Λούκα Βιλντόζα ή τον Μπαλτσερόφσκι,

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί και πάλι χωρίς τον Φαλ ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά από τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από το παρκέ και οι Πειραιώτες να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν τη σειρά στην έδρα του αντιπάλου τους, προκειμένου να πάνε στις διακοπές τους ως πρωταθλητές Ελλάδος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πουρσανίδης, Πιτσίλκας, Μαγκλογιάννης.