Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, πράξη πρώτη!

Μιλουτίνοφ, Λεσόρ

i

© Intime

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, πράξη πρώτη!

Νίκος Καλαμπάκας 08:16 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 05.06.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21.15 (ΕΡΤ3, live στο Sportal.gr) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, στον πρώτο τους αγώνα για τους τελικούς της Basket League.

Η μεγάλη ώρα για τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή της Stoiximan Basket League, έφτασε. Απόψε το βράδυ στις 21.15 ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, στο εναρκτήριο ματς της σειράς των τελικών (ΕΡΤ 3 και live στο Sportal.gr).

Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι του ελληνικού αθλητισμού διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο κατέχει η ομάδα του Πειραιά.

Ο Παναθηναϊκός διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας αφού έχει νικήσει τον Ολυμπιακό τόσο στους δύο πρώτους γύρους του πρωταθλήματος, όσο και στη φάση των «16».

Η σειρά κρίνεται σε τρεις νίκες και οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να δώσουν σκληρές μάχες προκειμένου να ανέβουν στην κορυφή της Ελλάδας.

Χωρίς προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών και μοναδικός «πονοκέφαλος» του προπονητή τους, Εργκίν Αταμάν, είναι ποιος παίκτης θα μείνει εκτός 7αδας των ξένων.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί δίχως έναν από τους καλύτερούς του παίκτες, αφού ο σέντερ του Γιώργου Μπαρτζώκα, Μουστάφα Φαλ, έχει τραυματιστεί και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Παπαπέτρου, Καρπάνος και Θεονάς.