O Ναν σταμάτησε να παίζει και κοιτούσε τον διαιτητή για φάουλ (vid)

O Ναν σταμάτησε να παίζει και κοιτούσε τον διαιτητή για φάουλ (vid)

Sportal newsroom 22:46 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 12.06.2024

Τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου ο Κέντρικ Ναν είχε τη μπάλα και την ώρα που τον πίεζε ο Αϊζέια Κάνααν ο σταρ του Παναθηναϊκού κοιτούσε τον διαιτητή απορώντας γιατί δεν του δίνει κάποιο από τα φάουλ που θεωρούσε πως του έκανε ο προσωπικός του αντίπαλος.

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με 56-54 τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωση και της τρίτης περιόδου στο Game 4 των τελικών στο ΣΕΦ, ο Κέντρικ Ναν με έναν... παράδοξο τρόπο προσπάθησε να δείξει τη δυσφορία του προς τον διαιτητή.

Ο Αμερικανός σταρ των «πρασίνων» πιεζόταν εκείνη την ώρα ασφυκτικά από τον Αϊζέια Κάνααν και την ώρα που ο συμπατριώτης του γκαρντ του Ολυμπιακού προσπαθούσε αποτυχημένα να του κλέψει τη μπάλα και να τον βγάλει εκτός θέσης, ο Ναν -την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι- σταμάτησε και κοίταξε επίμονα τον ρέφερι. Δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την πεποίθησή του ότι ο προσωπικός του αντίπαλος του κάνει συνέχεια φάουλ.

Τελικά, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αντιλήφθηκε πως έπρεπε να στηριχθεί στις δικές τους δυνάμεις και όχι σε εξωγενείς παράγοντας και συνέχισε την προσπάθειά του. Τελικά έφθασε κοντά στο καλάθι, αλλά αστόχησε...

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!