Η στιγμή που το Stoiximan Super Cup βάφτηκε «ερυθρόλευκο»: Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Η στιγμή που το Stoiximan Super Cup βάφτηκε «ερυθρόλευκο»: Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό

Παναγιώτης Ραμαντάνης 23:36 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 29.09.2024

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του κάνοντας δικό του το πρώτο τρόπαιο της σεζόν με την κατάκτηση του Stoiximan Super Cup απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Σε ένα συναρπαστικό πρώτο ντέρμπι τη φετινή σεζόν, το οποίο κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες κι έδωσε μια πρόγευση για όσα θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-85 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Σούπερ Καπ και κατέκτησε το τρόπαιο στη Ρόδο.

O Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν και έκανε δικό του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς παίρνοντας ώθηση. Μετά το Super Cup του 2022 και του 2023 ήρθε και η κατάκτηση του 2024 από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ερυθρόλευκη» η πρώτη ντερμπάρα και ο πρώτος τίτλος της σεζόν!
STOIXIMAN SUPER CUP

23:07 - 29.09.2024

«Ερυθρόλευκη» η πρώτη ντερμπάρα και ο πρώτος τίτλος της σεζόν!

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να ξεκινά «καυτός» και τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει τρομερό δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επικράτησε 86-85 του Παναθηναϊκού στη Ρόδο και κατέκτησε τον τίτλο του Σούπερ Καπ.

Στο Κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου μετά το τέλος της αναμέτρησης που σήμανε και τη νίκη των «ερυθρόλευκων», οι πρόεδροι των Πειραιωτών, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες τους. Μάλιστα, ο MVP του Κυπέλλου αναδείχθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ που οι εμφανίσεις του ήταν σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τότε που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό μέχρι να επιστρέψει ξανά.

Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό