«Μάχη» αιωνίων στο ΟΑΚΑ με φόντο το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs

«Μάχη» αιωνίων στο ΟΑΚΑ με φόντο το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs

Χρήστος Τσάλτας 09:49 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:40 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:15) για την 3η αγωνιστική των playoffs, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να κάνουν βήμα για την πρώτη θέση της κατάταξης.

Η 3η αγωνιστική του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται με ένα μεγάλο παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Λίγο πριν από τις «μάχες» για τα playoffs της Euroleague οι δύο αιώνιοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, αντίστοιχα.

Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γκραντ - Το πρωί της Δευτέρας η τελική απόφαση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:01 - 14.04.2024

Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γκραντ - Το πρωί της Δευτέρας η τελική απόφαση

Ο Τζέριαν Γκραντ έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης την Κυριακή (14/4) και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να κλειδώσουν την πρώτη θέση της κατάταξης, δύο στροφές πριν από το τέλος του τρίτου γύρου, αλλά και για να εστιάσουν στις επόμενες υποχρεώσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, στον ορίζοντα υπάρχει η εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι, του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και οι «μάχες» των playoffs της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για την πρώτη θέση της κατάταξης και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. διατηρώντας το ενδιαφέρον ως το τέλος. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ υποδέχεται τον Προμηθέα, στο ΣΕΦ, ενώ στη συνέχεια θα εστιάσει στις αναμετρήσεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τα playoffs, με τις δύο πρώτες «μάχες» να διεξάγονται στο Palau Blaugrana.

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πετρούσεφ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:58 - 14.04.2024

Όλοι μέσα στον Ολυμπιακό ενόψει Παναθηναϊκού – Τα δεδομένα για τη συμμετοχή του Πετρούσεφ

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έβγαλε και πάλι κανονικά την προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει την Δευτέρα (15/4) την 12άδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τζέριαν Γκραντ παραμένει αμφίβολος για το «τριφύλλι». Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, τις οποίες «κουβαλάει» εδώ και αρκετές μέρες. Την Κυριακή ακολούθησε για μια ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του αναμένεται να αποφασιστεί το πρωί της Δευτέρας (15/4), λίγο πριν ο Παναθηναϊκός AKTOR δηλώσει την εξάδα των ξένων για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανέβασε στροφές την Κυριακή και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα και αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση για την χρησιμοποίηση του Σέρβου σέντερ λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι.