Με Βιλντόζα ο Αταμάν στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό - Εκτός ο Μπαλτσερόφσκι

Λούκα Βιλντόζα

Με Βιλντόζα ο Αταμάν στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό - Εκτός ο Μπαλτσερόφσκι

Ηλίας Λαλιώτης 14:03 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 05.06.2024

Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε τον Λούκα Βιλντόζα για το Game 1 των τελικών Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αφήνοντας εκτός εξάδας ξένων τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός κοντράρονται για 21η φορά στους τελικούς της Basket League, με έπαθλο τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Η σειρά ξεκινάει από το κατάμεστο ΟΑΚΑ και θα κριθεί σε μόλις δέκα ημέρες αν πάει στα πέντε ματς, λόγω της συμμετοχής της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός: «Νωρίς στο ΟΑΚΑ, δεν αφήνουμε κανέναν να χαλάσει την ατμόσφαιρα» - Εισιτήρια και στα εκδοτήρια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:41 - 05.06.2024

Παναθηναϊκός: «Νωρίς στο ΟΑΚΑ, δεν αφήνουμε κανέναν να χαλάσει την ατμόσφαιρα» - Εισιτήρια και στα εκδοτήρια

Μήνυμα στον κόσμο από τον Παναθηναϊκό AKTOR για έγκαιρη προσέλευση στο ΟΑΚΑ και μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά τους, ειδικά των φιλάθλων που θα κάθονται στις court-side θέσεις.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, μετά την κατάκτηση του έβδομου τροπαίου στη Euroleague, θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και στην Ελλάδα, πανηγυρίζοντας το 41ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τίτλου και θα επιδιώξει να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο Πρωτάθλημα και 15ο της ιστορίας του.

Το Game 1, Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (5/6, 21:15), με τον Εργκίν Αταμάν να αποφασίζει μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ για την εξάδα ξένων που θα χρησιμοποιήσει.

Ο Τούρκος τεχνικός άφησε εκτός τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, επιλέγοντας να έχει σε αυτή τον Λούκα Βιλντόζα και άρα περισσότερες επιλογές στα γκαρντ. Θεωρώντας πως μπορεί να ανταπεξέλθει κόντρα σε Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ με τους Λεσόρ, Αντετοκούνμπο και Μήτογλου.

Έτσι η εξάδα ξένων για τον Παναθηναϊκό θα αποτελείται από τους Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Λούκα Βιλντόζα, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ.