Γκραντ σε Σλούκα: «Ποιον θα μαρκάρεις;» - «Εγώ στον Κάνααν» (vid)

Γκραντ σε Σλούκα: «Ποιον θα μαρκάρεις;» - «Εγώ στον Κάνααν» (vid)

Sportal newsroom 21:25 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:29 - 11.06.2024

Τζέριαν Γκραντ και Κώστας Σλούκας έδειξαν την κατεύθυνση που θα έχει η άμυνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο ΟΑΚΑ, με τους δύο παίκτες να διαλέγουν παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν για να κλειδώσει τη νίκη στο Game 3 των τελικών του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η άμυνά του ήταν το δυνατό σημείο σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να δείχνει χαρακτήρα στο τέλος.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 83-76 και μείωσαν τη σειρά σε 2-1. Δύο εκ των πιο σημαντικών παικτών του «τριφυλλιού», μάλιστα, οι Τζέριαν Γκραντ και Κώστας Σλούκας, έδειξαν τον δρόμο μέσα από την άμυνα.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στο ΣΕΦ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:31 - 11.06.2024

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλούμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στο ΣΕΦ»

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Γιώργο Σκινδήλια και σύσσωμο το ΔΣ των Πειραιωτών να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του Game 4 των τελικών στο ΣΕΦ.

Οι δυο τους πήραν θέσης, αλλά και τους παίκτες που θα μάρκαραν, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να είναι ξεκάθαρος, τονίζοντας πως ήθελε να επωμιστεί το μαρκάρισμα του Αϊζάια Κάνααν, με τους δύο παίκτες να έχουν... beef από τον προηγούμενο τελικό στο ΣΕΦ.

Αυτός που χαμογέλασε στο Game 3 ήταν ο Σλούκας, με τη σειρά πλέον να μεταφέρεται, εκ νέου στο φαληρικό στάδιο για ακόμα ένα match up.

Δείτε τη χαρακτηριστική φάση: