O Ράιτ... διέλυσε τη στεφάνη με κάρφωμα - Στοπ μέχρι νεωτέρας στον τελικό (vid&pics)

O Ράιτ... διέλυσε τη στεφάνη με κάρφωμα - Στοπ μέχρι νεωτέρας στον τελικό (vid&pics)

Ευτυχία Οικονομίδου 20:48 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 29.09.2024

Ένα εμφατικό κάρφωμα του Μόουζες Ράιτ ήταν αρκετό για να στραβώσει η στεφάνη στον τελικό του Stoiximan Super Cup στο Κλειστό Καλλιθέας Ρόδου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό.

Η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ «χτυπά» στη Ρόδο αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/09) με την κορύφωση να γίνεται σήμερα στον τελικό του Stoiximan Super Cup.

Οι συνήθεις... ύποπτοι «αιώνιοι» αντίπαλοι συναντιούνται στο Κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου με σκοπό να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν λίγο πριν την έναρξη όλων των επίσημων υποχρεώσεών τους. Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έχοντας περάσει νικηφόρα τα εμπόδια των Άρη και Περιστερίου αντίστοιχα ρίχτηκαν στη... μάχη με το βλέμμα στο τρόπαιο.

Μπορεί και οι δύο ομάδες να μην είναι ακόμη πλήρως έτοιμες και να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και απουσιών, ωστόσο ξεκίνησαν πολύ δυναμικά την αναμέτρηση. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν ένα μικρό... ευτράπελο του ματς που είχε πρωταγωνιστή τον Μόουζες Ράιτ.

Ο «εκρηκτικός» σέντερ του Ολυμπιακού ακολούθησε το χαμένο σουτ του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και κάρφωσε με δύναμη στην αντίπαλη ρακέτα με αποτέλεσμα αυτή να.... ξεχαρβαλωθεί στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης και με το σκορ στο 6-12 υπέρ των ερυθρόλευκων.

Μετά από αυτό το κάρφωμα η μπασκέτα δε μπορούσε να λειτουργήσει με αποτέλεσμα ο τελικός να διακοπεί προσωρινά μέχρι να διαπιστωθεί τι λύση μπορεί να βρεθεί για να αποκατασταθεί η βλάβη.

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη μπασκέτα εξαιτίας των εργασιών αναδιαμόρφωσης του Κλειστού της Καλλιθέας Ρόδου, οπότε η μοναδική λύση είναι η αντικατάσταση της στεφάνης.

Τέλος καλό, όλα καλά. Η κατάσταση επιδιορθώθηκε σχεδόν 25 λεπτά μετά την πρώτη διακοπή. Η μπασκέτα κατέβηκε και άλλαξε η στεφάνη, μετά ξανασηκώθηκε κι αφού έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι και μετρήσεις δόθηκε ένα πεντάλεπτο ζέσταμα από τους διαιτητές στις δύο ομάδες πριν συνεχιστεί ο αγώνας.