Αλλαγή πλάνου από Αταμάν - Οι 12άδες του τρίτου τελικού

Αλλαγή πλάνου από Αταμάν - Οι 12άδες του τρίτου τελικού

Ηλίας Λαλιώτης 20:13 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 10.06.2024

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός αναμετρώνται για τρίτη φορά στη σειρά των τελικών, με τον Εργκίν Αταμάν να προχωρά σε μια αλλαγή σε σχέση με το ματς του ΣΕΦ.

Η σειρά των τελικών της Basket League μπαίνει στην τρίτη της «στροφή», η οποία ενδέχεται να είναι και η τελευταία.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται απόψε (21:15) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με το σκορ να είναι στο 0-2 και τους Πειραιώτες να έχουν την ευκαιρία με μια ακόμα νίκη να τελειώσουν μέσα στην έδρα του αντιπάλου τους την υπόθεση τίτλος.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να βγάλουν αντίδραση και εμφανίζονται ιδιαίτερα πεισμωμένοι μετά τα όσα έγιναν στο παρκέ του ΣΕΦ την περασμένη Παρασκευή (7/6).

Περίπου μια ώρα πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι έγιναν γνωστές και οι 12άδες των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός AKTOR αλλάζει πλάνο σε σχέση με το Game 2, με τον Εργκίν Αταμάν να επιλέγει να αφήσει εκτός τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, όπως είχε κάνει και στον πρώτο τελικό.

Στη θέση του θα είναι ο Λούκα Βιλντόζα, δίνοντας περισσότερες επιλογές στα γκαρντ για τον Τούρκο προπονητή.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται για ακόμα ένα παιχνίδι με την αναμενόμενη 12άδα, μιας και μετά και τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ δεν έχει άλλες επιλογές.

Οι 12άδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Ουίλιαμς-Γκος, Μήτρου-Λονγκ, Λούντζης, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Πίτερς, Πετρούσεφ, Τανούλης, Μιλουτίνοφ.

🔴 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός post game LIVE από το ΟΑΚΑ για το Game 3 των τελικών