Παπαπέτρου: «Πάμε στο ΣΕΦ για να κερδίσουμε!»
i

© Intime

Παπαπέτρου: «Πάμε στο ΣΕΦ για να κερδίσουμε!»

Sportal newsroom 00:05 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 11.06.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε σύνθημα νίκης του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ μετά το φινάλε του τρίτου τελικού της Stoiximan Basket League.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε τη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Το τριφύλλι επικράτησε 83-76 του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ και οι δύο ομάδες δίνουν νέο ραντεβού στο ΣΕΦ την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν από τους καθοριστικούς παράγοντες του αγώνα. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και έδωσε σύνθημα νίκης στον τέταρτο τελικό.

«Δείξαμε μαχητικό πνεύμα, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, παίξαμε πολύ σκληρά και παλέψαμε σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες έχουν δείξει χαρακτήρα και έχουν πετύχει πολλά φέτος. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι είναι μόνο το 2-1 και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο», σημείωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Για το ματς της Τετάρτης στο ΣΕΦ, ο Έλληνας φόργουορντ είπε: «Περιμένω μια δύσκολη έδρα, ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ παίζουμε πάρα πολύ καλά. Πρέπει να κερδίσουμε στο ΣΕΦ για να φέρουμε τη σειρά ξανά εδώ, σε αυτή τη φοβερή ατμόσφαιρα».

Αντετοκούνμπο: «Ό,τι συμβαίνει μεταξύ των παικτών είναι μόνο μέσα στο παρκέ»
ΣΤΙΒΟΣ

23:49 - 10.06.2024

Αντετοκούνμπο: «Ό,τι συμβαίνει μεταξύ των παικτών είναι μόνο μέσα στο παρκέ»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο επεσήμανε σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του τρίτου τελικού της Basket League ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ήθελαν να τελειώσει η σεζόν και είπε την άποψή του για όσα συμβαίνουν μεταξύ των παικτών μέσα στο παρκέ.

«Ήμασταν έτοιμοι και προσηλωμένοι στην άμυνα. Δεν πρέπει να έχουμε κενά διαστήματα και έτσι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε αυτή τη σειρά. Η άμυνα θα μας βοηθήσει να τη γυρίσουμε όπως κάναμε και στο Final Four. Μείναμε στο παιχνίδι στην επιστροφή του Ολυμπιακού. Κάναμε μόνο το 2-1, ξέρουμε ποιοι είμαστε και πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι», σχολίασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για την άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός.

Ναν και Λεσόρ κράτησαν ζωντανό τον Παναθηναϊκό και επιστροφή στο ΣΕΦ για τη μάχη του τίτλου!