Η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε: Παιδιά με φανέλες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού βλέπουν μαζί το Super Cup!
i

© PrtScr

Η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε: Παιδιά με φανέλες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού βλέπουν μαζί το Super Cup!

Ευτυχία Οικονομίδου 21:13 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 29.09.2024

Τα παιδιά στις εξέδρες του Κλειστού της Καλλιθέας Ρόδου δείχνουν τον δρόμο, καθώς φοράνε φανέλες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και κάθονται μαζί.

Στη Ρόδο χτυπάει η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ, καθώς εκεί διεξάγεται το Stoiximan Super Cup το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου, όπου οι ομάδες που συμμετέχουν δοκιμάζονται για πρώτη φορά ενόψει της νέας και απαιτητικής σεζόν για τον πρώτο τίτλο που μπορούν να διεκδικήσουν.

Ο πρώτος ημιτελικός που έλαβε χώρα στο Κλειστό γήπεδο Καλλιθέας Ρόδου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Άρη έδειξε νικήτρια την ομάδα του Εργκίν Αταμάν με σκορ 81-68, με τους «πράσινους» να περιμένουν τον αντίπαλό τους στον τελικό της Κυριακής (29/09, 20:30) από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου κατά σειρά ημιτελικού η κάμερα της ΕΡΤ γύρισε προς τις εξέδρες του Κλειστού γηπέδου Καλλιθέας Ρόδου και «έπιασε» μικρούς φίλους του μπάσκετ να παρακολουθούν την αναμέτρηση φορώντας φανέλες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ κάθονται δίπλα-δίπλα.

Τα παιδιά, λοιπόν, δείχνουν τον δρόμο και δίνουν το σωστό παράδειγμα σε όλους τους φιλάθλους στέλνοντας μήνυμα ευγενούς άμιλλας, κάτι που λείπει από τον αθλητισμό. Όμορφες εικόνες από το «σμαραγδένιο» που καλό είναι να βλέπουμε συχνότερα.

© PrtScr