Η... προειδοποίηση του Οικονόμου στον Παυλόπουλο: «Μην βιάζεσαι, θα πέσει πολύ κλάμα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ» (vid)

Οικονόμου - Παυλόπουλος

i

© PrtScr

Η... προειδοποίηση του Οικονόμου στον Παυλόπουλο: «Μην βιάζεσαι, θα πέσει πολύ κλάμα την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ» (vid)

Sportal newsroom 10:14 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 13.06.2024

Ο Άκης Παυλόπουλος... τρόλαρε τον Δημήτρη Οικονόμου για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, με τον τελευταίο να δίνει τη δική του «απάντηση».

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League, ωστόσο ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η ομάδα του Αταμάν επιβλήθηκε του Ολυμπιακού (85-88) στο Game 4 του ΣΕΦ, έκανε το 2-2 και ο φετινός πρωταθλητής θα κριθεί στη ματσάρα του ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός στη γραμμή της... ταλαιπωρίας: Αυτές είναι οι 13 ελεύθερες βολές που έχασε στο Game 3 του ΣΕΦ (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:53 - 13.06.2024

Ο Ολυμπιακός στη γραμμή της... ταλαιπωρίας: Αυτές είναι οι 13 ελεύθερες βολές που έχασε στο Game 3 του ΣΕΦ (vid)

Η συχνή του επίσκεψη στο σημείο του γηπέδου απ' όπου εκτελούνται οι ελεύθερες βολές δεν δημιούργησε καταστάσεις πλεονεκτήματος για τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τουναντίον! Δημιούργησε εκνευρισμό, 13 άστοχες εκτελέσεις σε σύνολο 38 προσπαθειών (62%), την ώρα που οι «πράσινοι» επισκέπτονταν τη... γραμμή σπανίως και τελικά υποδιπλάσιες φορές από τους αντιπάλους τους.

Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση, ο γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άκης Παυλόπουλος, θέλησε να... τρολάρει στην εκπομπή «Σήμερα» τον συμπαρουσιαστή του, Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος υποστηρίζει τους Πειραιώτες.

«Έλα που σε περίμενα. Ήθελα να σε δω σήμερα. Ξεχωριστά σήμερα. Είχα μια αγωνία, κατάλαβες; Μια λαχτάρα», ανέφερε αρχικά ο Άκης Παυλόπουλος.

Ο Οικονόμου αντέδρασε απαντώντας ότι την Παρασκευή είναι ο τελικός των τελικών και «εμείς έχουμε μάθει να κερδίζουμε στο ΟΑΚΑ».

Παυλόπουλος: Ποιος, εσείς;

Οικονόμου: Ναι εμείς. Στο ΟΑΚΑ δεν έγινε το 1-0, έγινε κάπου αλλού;

Παυλόπουλος: Ναι αλλά το 2-2 πού έγινε.

Οικονόμου: Χθες ισοφαρίσατε, δεν κερδίσατε.

Παυλόπουλος: Αν από το 0-2 πας σε 3-2 και χάσεις, αυτό δεν θα είναι... Θα είναι... καταλαβαίνεις, δεν θέλω να το πω πρωί πρωί... Είμαστε και στην τηλεόραση...

Οικονόμου: Την Παρασκευή κλαίνε... Μην βιάζεσαι, θα πέσει πολύ κλάμα την Παρασκευή, τότε θα κάνουμε τους λογαριασμούς. Μην παίρνεις πολύ θάρρος.