Ρίψη αντικειμένου και νερού έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα - Με ποια ποινή κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός

Ρίψη αντικειμένου και νερού έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα - Με ποια ποινή κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:45 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:49 - 11.06.2024

Στο φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού «Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός», οι διαιτητές της αναμέτρησης αναφέρουν πως είχαμε ρίψη αντικειμένου και νερού στο παρκέ.

Το τρίτο παιχνίδι των τελικών της Stoiximan Basket League, ο Παναθηναϊκός επικράτησε απέναντι στον Ολυμπιακός, σε ένα παιχνίδι όμως με έντονο τρίτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός είχε παράπονα από την διαιτησία, με τους Ερυθρόλευκους να εκδίδουν και ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν και στην οποία εξέφρασαν με σκληρή γλώσσα τα παράπονά τους.

Από εκεί και πέρα, πέραν των όσων είδαμε, έχουμε και το φύλλο αγώνα, το οποίο μπορεί να κοστίσει ακόμη και μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό!

Στο φύλλο αγώνα γίνεται αναφορά για ρίψη αντικειμένου στο παρκέ 6’ πριν το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου, όπως και ρίψη νερού από φίλαθλο που καθόταν στις θέσεις δίπλα από το παρκέ προς τους διαιτητές.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, τα παραπάνω μπορούν να αποφέρουν ποινή ακόμη και κεκλεισμένων των θυρών στον Παναθηναϊκό για το επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει πως, εάν έχουμε πέμπτο τελικό, η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο.

Πέραν της ρίψης των αντικειμένων και του νερού, στο φύλλο αγώνα αναγράφονται και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν.