Τα «άκουσαν» Ουόκαπ και Κάνααν στο ΟΑΚΑ μετά τον χαμό στο ΣΕΦ

Τα «άκουσαν» Ουόκαπ και Κάνααν στο ΟΑΚΑ μετά τον χαμό στο ΣΕΦ

Ηλίας Λαλιώτης 20:31 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 10.06.2024

Αποδοκιμάστηκαν έντονα κατά την είσοδό τους στο παρκέ οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου με Σλούκα και Αταμάν λίγο πριν το τέλος του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ.

Ο δεύτερος τελικός της Basket League την περασμένη Παρασκευή (7/6) στο ΣΕΦ σημαδεύτηκε από την αντιπαράθεση του Αϊζάια Κάνααν με τον Κώστα Σλούκα κι εν συνεχεία με τον Εργκίν Αταμάν, με τον Τόμας Ουόκαπ να αντιδρά με ειρωνικά χειροκροτήματα στην αποβολή του Τούρκου τεχνικού.

Η στιγμή που ο Ουόκαπ δείχνει στον Αταμάν να φύγει για τα αποδυτήρια (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:05 - 08.06.2024

Η στιγμή που ο Ουόκαπ δείχνει στον Αταμάν να φύγει για τα αποδυτήρια (vid)

Στο χάος του φινάλε στο Game 2 του ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, η αποβολή του Εργκίν Αταμάν για διαμαρτυρίες δεν άργησε να έρθει κι όταν... κατέφθασε ο Τόμας Ουόκαπ του έδειξε τον δρόμο της εξόδου!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν πάρει από νωρίς θέση στις εξέδρες του ΟΑΚΑ φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους αυτό το επεισόδιο, μιας και αποδόκιμασαν πολύ έντονα τους δύο άσους του Ολυμπιακού.

Από τους παίκτες του Τριφυλλιού, πρώτος έκανε την εμφάνισή του ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος γνώρισε την αποθέσωση από όλο το ΟΑΚΑ, ενώ το ίδιο συνέβη εν συνεχεία και με τους υπόλοιπους «πράσινους». Παράλληλα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR θέλησαν να πικάρουν τους Πειραιώτες φωνάζοντας «Πόσο πονάνε τα 7», αναφερόμενοι στα ευρωπαϊκά αστέρια της ομάδας τους.

🔴 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός post game LIVE από το ΟΑΚΑ για το Game 3 των τελικών