Τι SMS και σε ποιον έστειλε ο Μάικ Μπατίστ λίγα λεπτά μετά το τέλος του πρώτου τελικού και το 0-1

Μάικ Μπατίστ

Τι SMS και σε ποιον έστειλε ο Μάικ Μπατίστ λίγα λεπτά μετά το τέλος του πρώτου τελικού και το 0-1

Sportal newsroom 00:28 - 06.06.2024

Το SMS του Μάικ Μπατίστ που δείχνει πόσο δύσκολο είναι να γυρίσει ο... διακόπτης.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το ΟΑΚΑ στο Game 1 των τελικών της Basket League με 89-84, έκανε το break απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον πήρε δικό του το πλεονέκτημα έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πλέον τους «πράσινους» την Παρασκευή στο Φάληρο και μπροστά στο κοινό τους έχουν την ευκαιρία να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε έτοιμος και αγωνιστικά και ψυχικά, είχε απαντήσεις κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να επιστρέψει και τελικά έφυγε με μια μεγάλη νίκη.

Το βίντεο με τον έξαλλο Αταμάν στα αποδυτήρια: «Πήγαινε να μιλήσεις στον πρόεδρο να δείτε τι συνέβη - Τώρα καταλαβαίνω τι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:40 - 05.06.2024

Το βίντεο με τον έξαλλο Αταμάν στα αποδυτήρια: «Πήγαινε να μιλήσεις στον πρόεδρο να δείτε τι συνέβη - Τώρα καταλαβαίνω τι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο»

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος με τους διαιτητές και φώναζε στα αποδυτήρια προς τον Δημήτρη Κοντό να μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας για να δουν τι συνέβη!

Αρκετοί ήταν αυτοί που τόνισαν μετά το ματς ότι ο Παναθηναϊκός πιθανότατα να έχει... αδειάσει από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο Βερολίνο, πλην όμως το κίνητρο και για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας είναι τεράστιο.

Επηρεάζει η κατάκτηση μιας Euroleague πριν από δέκα μέρες μια ομάδα που κατεβαίνει να παίζει και πάλι τελικούς; Σύμφωνα με τον Μάικ Μπατίστ, έναν πρώην παίκτη που έδωσε στην καριέρα του δεκάδες τέτοια παιχνίδια και έχει βρεθεί στην ίδια κατάσταση, είναι σίγουρο ότι επηρεάζει.

Ο Αμερικανός, που πλέον είναι βοηθός προπονητή στους Τορόντο Ράπτορς, είχε επικοινωνία με τον ρεπόρτερ του Sportal, Κώστα Σωτηρίου, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος στην εκπομπή «Basket League Finals». Και μέσω μηνύματος που του έστειλε, του ανέφερε πόσο δύσκολο είναι να έρθει το... μυαλό και πάλι στον εγχώριο στόχο και πως δεν είναι εύκολο να γυρίσεις τον διακόπτη.

«Είναι άλλο πράγμα η Ευρωλίγκα και άλλο πράγμα το πρωτάθλημα. Πρέπει να γύρισεις τον διακόπτη αλλιώς θα χάσεις. Δεν είναι εύκολο σε τόσο σύντομο διάστημα να τα κάνεις όλα», ανέφερε ο Μάικ Μπατίστ ο οποίος στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό είχε κατακτήσει τα πάντα και είχε βρεθεί και σε τέτοια συνθήκη. Να έχει πάρει δηλαδή ευρωπαϊκό και λίγες μέρες μετά να παίζει τα... ρέστα του και για το πρωτάθλημα.