Το αδιανόητο ημίχρονο του Σλούκα με 25 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Το αδιανόητο ημίχρονο του Σλούκα με 25 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό

Χρήστος Τσάλτας 22:04 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 14.06.2024

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο του Game 5 των τελικών, διαλύοντας με κάθε τρόπο την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο του Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League ήταν ένας: ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού πήρε την κατάσταση στα χέρια του και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του επιθετικά.

Τα δικά του σουτ ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ και έκαναν το κοινό να παραλυρεί στις εξέδρες, ενώ η ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ συμπαρέσυρε τους συμπαίκτες του, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να παίρνει τα ηνία του αγώνα μετά τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου.

Το κοντέρ, στο πρώτο ημίχρονο, έγραψε 25 πόντους με 9/10 σουτ (5/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3/3 βολές), ενώ είχε και 1 ριμπάουντ στα 12 λεπτά που έμεινε στο παρκέ στη διάρκεια αυτού. Οι δικοί του πόντοι έδωσαν την ώθηση στο τριφύλλι για να χτίσει προβάδισμα και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης μάλιστα άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού, με την ιαχή «Κώστας Σλούκας οεοεοε» να δονεί την ατμόσφαιρα για αρκετά λεπτά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι 25 πόντοι που έχει σκοράρει στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό αποτελούν ρεκόρ καριέρας στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, σε ένα πρώτο μέρος που έδειξε πανέτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή του στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Δείτε όλα όσα έκανε στο πρώτο ημίχρονο του Game 5 των τελικών ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό εκ του ασφαλούς στην επίθεση.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός post game LIVE από το ΟΑΚΑ για το Game 5 που κρίνει τον φετινό τίτλο!